Millet 2 pere aldınını sandı öyle bi profil mş var sende3 çeyreğe daha çok var
Millet 2 pere aldınını sandı öyle bi profil mş var sende3 çeyreğe daha çok var
ben mesela kdjsdMillet 2 pere aldınını sandı öyle bi profil mş var sende
Yetişemedim arabamı park ediyordumMillet 2 pere aldınını sandı öyle bi profil mş var sende
Wasil i tanısan şeker cocuk ama bi kusura var şeytanben mesela kdjsd
El arabası park etmek o kadar zor değilYetişemedim arabamı park ediyordum![]()
Valla bilmiyorum ne yap e et bu rolu basar artikHahahha anlamıyorum ki hem tüm kuşları yapmıştık bir leylek kalmıştı![]()
HahahahhaEl arabası park etmek o kadar zor değil
İçerde bu roll yaaa çevrim bitince oran şartı varmı acaba çevrim bşttşValla bilmiyorum ne yap e et bu rolu basar artik
Cevrim bitince çekiyorsun degilmi puhahaİçerde bu roll yaaa çevrim bitince oran şartı varmı acaba çevrim bşttş
Erhanım şuan wasilin 2 korkusu var 1ci korku kaybederse 2ci korku kazanıp dm de kaybederseValla bilmiyorum ne yap e et bu rolu basar artik
3 adımı kazandıda soruyor utanmazİçerde bu roll yaaa çevrim bitince oran şartı varmı acaba çevrim bşttş
5k min maxCevrim bitince çekiyorsun degilmi puhaha
Dm yok bizde dost kimseyi dm den rahatsız etmeyiz ben dicegimi burdan derim 30 agustosta sana da dicem zaten unutma puahhaErhanım şuan wasilin 2 korkusu var 1ci korku kaybederse 2ci korku kazanıp dm de kaybederse
Korkuyoraa benziyor muyum 2k dağıtırız gerekirseErhanım şuan wasilin 2 korkusu var 1ci korku kaybederse 2ci korku kazanıp dm de kaybederse
Tm bu gelsin son 1 adim kalıyor onuda basarirsin sen bugün güveniyorum sana5k min max
Ben 500 alsam koymaz zaten 4.5k erhan 500 vanc 500 temiz rol muro 5005k min max
kadro belli mi hocamBen 500 alsam koymaz zaten 4.5k erhan 500 vanc 500 temiz rol muro 500
Olmaz öyle çok kişi kazanacakBen 500 alsam koymaz zaten 4.5k erhan 500 vanc 500 temiz rol muro 500
Yanlis wasil 500 ben 3.5k dostBen 500 alsam koymaz zaten 4.5k erhan 500 vanc 500 temiz rol muro 500
Aynen açıktan bende karambole aldım dm yanar illa işin sonunda 30 ağustos var 29 ağustos gecesi forumdan çıkış 31 ağustosta böcek olup gelirim 😁Dm yok bizde dost kimseyi dm den rahatsız etmeyiz ben dicegimi burdan derim 30 agustosta sana da dicem zaten unutma puahha