http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Üye Etkinliği vyper4343 | Adminlerim 3 Kişiye 200 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,991
1,299
113
O duruma inşallah düşmem ama düşersemde kafama tak tak 2 mermi.
ya kimse düşmesin ama yani ben kumar için ailemden hiç istemedim borç biliyorlar ama baskalarına karsı boyunlarını yere eğdirtmediğim için arada aile yemeklerinde dalgası geçilir ünlü kumarbaz diye o kadar kredi çekmedim, yada arkadaslarımdan zaten iki tane adam akıllı arkadasım var onlardan istemedim cebimde neyse onunla oynadım. ama sosyal hayatıma parada ayırdım ev masraflarıma ayırdım yani ve evime ayırdıgım paradan kumara yatırmadım mesela yani insan çocugu hastayken neden kumar oynar bilmiyorum anlamdıramıyorum kısacası

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,991
1,299
113
ben kumarı bırakmadan çocuk sahibi olamam hayatını , çocugunun ilaç parasını buradan çekilişe bağlıyor
ilaç parasınıda geçtim çocugum hasta olsa ve cebimde para olmasa burayı geçtim kumarla işim olmaz gider dısarıda iş bulurum ilk önce cocugumun saglıgına harcarım ben sonra oynarsan oynarsın kumarı

Başkan

Admin
Yönetici
Administrator
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,033
80,463
21,113
@Shellac @Daimon sayın başkanlarım beğenenler den 3 kişiye 200 TL çekiliş yapar mısınız 15 dk içinde begenenlerden
15 dk demişsin süresi geçmiş , çekilişi yapsakta şikayet edenler olacak, ilk 15dk bu beğeni yoktu diye , konuyu kitliyorum istediğin 3 kişiye ulaşıp gönderebilrsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...