Tmm,,hakan170 istemiyorsa ki öyle diyor,,sende olsunLa ben kazansamda hepsini dağıtıcağımı bilmeyen yok 🤣🤣
Tmm,,hakan170 istemiyorsa ki öyle diyor,,sende olsunLa ben kazansamda hepsini dağıtıcağımı bilmeyen yok 🤣🤣
Ben şahidimLa ben kazansamda hepsini dağıtıcağımı bilmeyen yok 🤣🤣
Sıkıntı yok yaaaa hak deriz 3-4 adım gider 4 arkadaşa 250 roll parası sallarızTmm,,hakan170 istemiyorsa ki öyle diyor,,sende olsun
Kesme bereket@Aktas25
@JoeQuanqa
@bahyettin
@Beşiktaş
Kişi başı 250 yapayım 2 adım yapıp siz de takip eden dostları görürsünüz herkese sevgiler
Çekim gelince ben ulaşıcam
@Daimon burası won
Var olasın kankaBen şahidim
Kesene bereket dost@Aktas25
@JoeQuanqa
@bahyettin
@Beşiktaş
Kişi başı 250 yapayım 2 adım yapıp siz de takip eden dostları görürsünüz herkese sevgiler
@Daimon burası won
Katılıyorum@Beşiktaş
Ta sağlam rolcudur
Eyv dost@Aktas25
@JoeQuanqa
@bahyettin
@Beşiktaş
@Daimon burası won
Güzel seçimler,,emeğine sağlık,,@Aktas25
@JoeQuanqa
@bahyettin
@Beşiktaş
@Daimon burası won
Kesene bereket dost şampiyonlar ligi kurası gibi@Aktas25
@JoeQuanqa
@bahyettin
@Beşiktaş
@Daimon burası won
Lafım sana değildi ortayaydı dost sen ne yazdın onu bile görmedim.Aynen dost haklısın tabi ki ama ben sadece durumu belirttim
Dost sen buralarda ol@vurucu999 kesene şansına bereket dost daim olsun
Beşiktaş burda bile 4cü ayıp be ayıpKesene bereket dost şampiyonlar ligi kurası gibi
Bende olam mı??Dost sen buralarda ol
Valla ya liderlik hakkımız halbukiBeşiktaş burda bile 4cü ayıp be ayıp
Sen liderliği rolü başarıp alırsın bence 3puann😀Valla ya liderlik hakkımız halbuki![]()