Ben birDestek veren dostlara teşekkürler 2 arkadaşa rol actirayim durumum çok müsait değil ufak bir yardımcı olmak adına
Bide seni tutuyorum hakan1 sen 2 kardeşimBu aralar çok parasızim ins beni seçer hem ben hem siz kazanirsiniz
Bu mesajın alnı olsa da öpsem şırrak diyeBaşka birinide seçerse oda sevinir adam kimi seçerse onu seçer burda rol takip adamın cebinde parası yok ondan takip ediyor adam alıntı yapıp onu seç bunu seç yapmayın herkesi seçse herkes mutlu olur
Dost biliyor musun bazen kendime çok şaşırıyorum bende bi yetenek var rol takip ettiğim kuponlar gelir şeytanın benle sorunu yok gibiBu won sana yazar
Beni destekleyin sizi discoya götüreyimBide seni tutuyorum hakan1 sen 2 kardeşim
Disco iyidirBeni destekleyin sizi discoya götüreyim![]()
Eyv dost destegin içinBide seni tutuyorum hakan1 sen 2 kardeşim
Destekleyin beni😄Bide seni tutuyorum hakan1 sen 2 kardeşim
İnşallah 2 nizi seçerr,,sizin roll leriniz keyiflidirrEyv dost destegin için
Benim değil mi akskkdmdmfİnşallah 2 nizi seçerr,,sizin roll leriniz keyiflidirr
Aynen dost haklısın tabi ki ama ben sadece durumu belirttimBaşka birinide seçerse oda sevinir adam kimi seçerse onu seçer burda rol takip adamın cebinde parası yok ondan takip ediyor adam alıntı yapıp onu seç bunu seç yapmayın herkesi seçse herkes mutlu olur
Belli değil knk kimi seçerse artıkİnşallah 2 nizi seçerr,,sizin roll leriniz keyiflidirr
Senin 3.Benim değil mi akskkdmdmf
La ben kazansamda hepsini dağıtıcağımı bilmeyen yok 🤣🤣Senin 3.
Hangi kanaldaSeçilen kişiler 20.15 de YouTube canlı yayın ile belirlenecek
AgahhaahjsdSeçilen kişiler 20.15 de YouTube canlı yayın ile belirlenecek