Çok fazla birşey yok ya dost 35 k civarı çekiyoruz. Ama hiçbir siteye de guvenmiyorum o ayrı birşey 😂Oynadığın siteye güveniyormusun odermi o parayı
Çok fazla birşey yok ya dost 35 k civarı çekiyoruz. Ama hiçbir siteye de guvenmiyorum o ayrı birşey 😂Oynadığın siteye güveniyormusun odermi o parayı
Şu oyunu alırsa gelirBunun gelme ihtimali sifir mi dost
Hea biri 300k falan dedi de ondan şey ettimÇok fazla birşey yok ya dost 35 k civarı çekiyoruz. Ama hiçbir siteye de guvenmiyorum o ayrı birşey 😂
Yarabbi sana geldik ben bu gece usandım vurucu kardeşime kazandir Yarabbi 🧿🧿🧿🙏🙏Bunun gelme ihtimali sifir mi dost
Biri mi çok kırıldımHea biri 300k falan dedi de ondan şey ettim![]()
Tenis gitti gibi krall plan ne şimdiÇok fazla birşey yok ya dost 35 k civarı çekiyoruz. Ama hiçbir siteye de guvenmiyorum o ayrı birşey 😂
Dost 5-5 olmasını bekliyoruz işte. Bı oyun kırması lazım depin bakalimBunun gelme ihtimali sifir mi dost
Siteler bu aralar çok güvensiz olduÇok fazla birşey yok ya dost 35 k civarı çekiyoruz. Ama hiçbir siteye de guvenmiyorum o ayrı birşey 😂
Sağlık olsunTenis gitti gibi krall plan ne şimdi
Daha değil kirarsa ümit varTenis gitti gibi krall plan ne şimdi
Bam bam bam plan mlan yokTenis gitti gibi krall plan ne şimdi
KeşkeDaha değil kirarsa ümit var
Bu biter bitmez çekim veriyoruz. 4 arkadaşa rol bakiyesi atıyoruz. 30 k kartıma ödeme yapıyoruz, yarın 3.400 lira ile devam ediyoruz 😂Tenis gitti gibi krall plan ne şimdi
Hadi hayırlısı diyelimBu biter bitmez çekim veriyoruz. 4 arkadaşa rol bakiyesi atıyoruz. 30 k kartıma ödeme yapıyoruz, yarın 3.400 lira ile devam ediyoruz 😂
Kesene bereketBu biter bitmez çekim veriyoruz. 4 arkadaşa rol bakiyesi atıyoruz. 30 k kartıma ödeme yapıyoruz, yarın 3.400 lira ile devam ediyoruz 😂
Defter kalem alıp geliyorum bekle hahahahahaBu biter bitmez çekim veriyoruz. 4 arkadaşa rol bakiyesi atıyoruz. 30 k kartıma ödeme yapıyoruz, yarın 3.400 lira ile devam ediyoruz 😂
3.400 gitti mi 30k devam edilir hep böyledirBu biter bitmez çekim veriyoruz. 4 arkadaşa rol bakiyesi atıyoruz. 30 k kartıma ödeme yapıyoruz, yarın 3.400 lira ile devam ediyoruz 😂