- 11,955
- 11,555
- 113
Kazancın daim olsun dost önce borçları ödeBu biter bitmez çekim veriyoruz. 4 arkadaşa rol bakiyesi atıyoruz. 30 k kartıma ödeme yapıyoruz, yarın 3.400 lira ile devam ediyoruz 😂
Kazancın daim olsun dost önce borçları ödeBu biter bitmez çekim veriyoruz. 4 arkadaşa rol bakiyesi atıyoruz. 30 k kartıma ödeme yapıyoruz, yarın 3.400 lira ile devam ediyoruz 😂
Şuan yaptığımız gibi aslında 😂3.400 gitti mi 30k devam edilir hep böyledir![]()
Yarın derken pazartesi miBu biter bitmez çekim veriyoruz. 4 arkadaşa rol bakiyesi atıyoruz. 30 k kartıma ödeme yapıyoruz, yarın 3.400 lira ile devam ediyoruz 😂
Şuan son cenderedeyim aslinda 100 k civarı birşey kaldı. Sıfırladım belki tamamen elvada de diyebilirim dost hepimiz için hayırlısı olsun yine deKazancın daim olsun dost önce borçları öde
Son sayı miHelal kirdi
Seni biliriz biz ağa bende sen gibiyim elveda demeye az kaldı bu işlereŞuan son cenderedeyim aslinda 100 k civarı birşey kaldı. Sıfırladım belki tamamen elvada de diyebilirim dost hepimiz için hayırlısı olsun yine de
Şuan kendi oyunu değil amaKendi servisini alırsa içerde
Kırmadı ya kendi oyunu aldıHelal kirdi
Yok kendi oyunu olması lazım servis kirdiŞuan kendi oyunu değil ama
Ben karıştırmış olabilirim o zmnKırmadı ya kendi oyunu aldı
Kırmadı aga kendi oyunu aldıYok kendi oyunu olması lazım servis kirdi
Geçen yıl çok acardik dost rol falan. Bu yıl pek bütçemiz olmadı ben de seni biliyorumSeni biliriz biz ağa bende sen gibiyim elveda demeye az kaldı bu işlere