http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti vurucu999 | Tek Gol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1500
Kupon Oranı
2.49

dakar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,197
1,147
113
Sağlık olsun

bella

...millet aççç...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,181
2,330
113
Bol şanslar

vurucu999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,595
8,692
113
Atamaz tabii millet daha kupon gelmeden rol derdine düşerse o kapon hiç gelir mi ?
Zaten o milleti anlamıyorum ben dost, kupon paylaşıyoruz birine birşey vericem de yazmıyoruz kuponun verdiği kâr altı üstü 2k. 10 kişi rol yapayım diyor bir de vermeyince trip atıyorlar 😅 komedi. Her şeyi geçtim bunu yapan insanlar da cebinden 5 kuruş kimseye fayda yapmıyorlar. Neyse dost canımız sağolsun. Diğeri gelirse yaparız birşeyler

Takip için tşk dostlar

@Daimon @Shellac lose abicim

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,582
16,274
113
Zaten o milleti anlamıyorum ben dost, kupon paylaşıyoruz birine birşey vericem de yazmıyoruz kuponun verdiği kâr altı üstü 2k. 10 kişi rol yapayım diyor bir de vermeyince trip atıyorlar 😅 komedi. Her şeyi geçtim bunu yapan insanlar da cebinden 5 kuruş kimseye fayda yapmıyorlar. Neyse dost canımız sağolsun. Diğeri gelirse yaparız birşeyler

Takip için tşk dostlar

Can sağlığı olsun dost

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
111,668
84,301
113

Takip için tşk dostlar

Sağlık olsun reis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...