- 5,197
- 1,147
- 113
Sakatlık var
Penaltı callllll hakemmmmAkıllara zarar bir pozisyon kaçtı
Zaten o milleti anlamıyorum ben dost, kupon paylaşıyoruz birine birşey vericem de yazmıyoruz kuponun verdiği kâr altı üstü 2k. 10 kişi rol yapayım diyor bir de vermeyince trip atıyorlar 😅 komedi. Her şeyi geçtim bunu yapan insanlar da cebinden 5 kuruş kimseye fayda yapmıyorlar. Neyse dost canımız sağolsun. Diğeri gelirse yaparız birşeylerAtamaz tabii millet daha kupon gelmeden rol derdine düşerse o kapon hiç gelir mi ?
Can sağlığı olsun dostZaten o milleti anlamıyorum ben dost, kupon paylaşıyoruz birine birşey vericem de yazmıyoruz kuponun verdiği kâr altı üstü 2k. 10 kişi rol yapayım diyor bir de vermeyince trip atıyorlar 😅 komedi. Her şeyi geçtim bunu yapan insanlar da cebinden 5 kuruş kimseye fayda yapmıyorlar. Neyse dost canımız sağolsun. Diğeri gelirse yaparız birşeyler
Takip için tşk dostlar
@Daimon @Shellac lose abicim
Sağlık olsun reisZaten o milleti anlamıyorum ben dost, kupon paylaşıyoruz birine birşey vericem de yazmıyoruz kuponun verdiği kâr altı üstü 2k. 10 kişi rol yapayım diyor bir de vermeyince trip atıyorlar 😅 komedi. Her şeyi geçtim bunu yapan insanlar da cebinden 5 kuruş kimseye fayda yapmıyorlar. Neyse dost canımız sağolsun. Diğeri gelirse yaparız birşeyler
Takip için tşk dostlar
@Daimon @Shellac lose abicim