- 18,515
- 16,838
- 113
Hangi Ege’nin durumu rahat la kimin hakkında konuşuyoruzEge'nin durumu rahat biz -150 k borçla hayatı takla artırmaya çalışıyoruz abi 😂
Hangi Ege’nin durumu rahat la kimin hakkında konuşuyoruzEge'nin durumu rahat biz -150 k borçla hayatı takla artırmaya çalışıyoruz abi 😂
Ege bolgesinden bahsediyorum puahammwmsksHangi Ege’nin durumu rahat la kimin hakkında konuşuyoruz
Datçadaki yerleri satsan ali koçu satın alırsın dediği lafa bakHangi Ege’nin durumu rahat la kimin hakkında konuşuyoruz
Senin hayat hakkında planların vardır illaki ama emin ol hayatın senin hakkında daha farklı planları var, dikkat et hayat sana takla attirmasinEge'nin durumu rahat biz -150 k borçla hayatı takla artırmaya çalışıyoruz abi 😂
Kardeşim bizde mal satılmaz 😅Datçadaki yerleri satsan ali koçu satın alırsın dediği lafa bak
Salihi satmıyoruz o zamanKardeşim bizde mal satılmaz 😅
Taşınmak anlamındami?Sonu güzel bitiyor boşver bu hafta da vur geç artık 1 aya evi de değiştirirsin😂😂
Baş köşemden ayırmam 😅Salihi satmıyoruz o zaman
YessTaşınmak anlamındami?
bol sans reis
PatladımSon periyot bi sayarım ben şimdi
Doğru yere patla artıkPatladım
Hepimize arada bir attiriyor önemli olan nesemizi kaybetmemek abi 😂 ne diyor sokrates; herşeyi kaybet ama neseni kaybetmeSenin hayat hakkında planların vardır illaki ama emin ol hayatın senin hakkında daha farklı planları var, dikkat et hayat sana takla attirmasin
Yok be kiram uygun benim tasinmam burdan minimum kiralar 25k buralarda hatta o bile zor.haziranda zam var inşallah yine %100 yapmaz oc 2 senedir %100 yapiyor