- 18,515
- 16,838
- 113
O zaman yapar gibi abiYok be kiram uygun benim tasinmam burdan minimum kiralar 25k buralarda hatta o bile zor.haziranda zam var inşallah yine %100 yapmaz oc 2 senedir %100 yapiyor
O zaman yapar gibi abiYok be kiram uygun benim tasinmam burdan minimum kiralar 25k buralarda hatta o bile zor.haziranda zam var inşallah yine %100 yapmaz oc 2 senedir %100 yapiyor
Toplanıp gelelim %100 yaparsa bakalım o zaman indirim yapar belkiYok be kiram uygun benim tasinmam burdan minimum kiralar 25k buralarda hatta o bile zor.haziranda zam var inşallah yine %100 yapmaz oc 2 senedir %100 yapiyor
O sokratese tikliyim ben herşeyin gidince nasıl nesen olucak aw.sihilmis ördeğe dönersin herşeyin kaybedinceHepimize arada bir attiriyor önemli olan nesemizi kaybetmemek abi 😂 ne diyor sokrates; herşeyi kaybet ama neseni kaybetme
Geriden geliyosun elendin
Valla 5. Senem bu sene birçok hakkımı kaybediyorum.bi avukata danisirim yine %100 yaparsa.pich herif deli la lafta anlamıyorki.%100de yapsa tasinmam kiralar çok uçtu böyle iyiyim ben bina çok eski ama kentsel dönüşüm için bakmaya geldiler sizin binanizdan çok kötüleri var bu iyi dediler 55 60 senelik bina.cok merkezi yerde idare ediyoruz.anca ev elirsam tasinirim evde alamiycagima göre burda dvmToplanıp gelelim %100 yaparsa bakalım o zaman indirim yapar belki
Mola yazmayı unuttun elendin
Lan ondan ala sahtekar yok bu forumdaFerdi nerde gene ahlak maliye terörle mücadele ortak operasyonunda mı yakalandı?
Niye ya ne olduLan ondan ala sahtekar yok bu forumda
Ohooo bu zamana kadar tanimadiysan sana hiç bişey yazmaya gerek yok kapattım konuyuNiye ya ne oldu
Sence 😅Niye ya ne oldu
Vay beyazOhooo bu zamana kadar tanimadiysan sana hiç bişey yazmaya gerek yok kapattım konuyu