- 39,377
- 38,205
- 113
Birazdan herkes uyur kalırız bas basa 
Senin icin yazmadim ben her konuda oluyo bu liste muhabbeti ve bu liste olayida yasak uyenin cekilis yapmasida yasak bilgin olsunKusurum olduysa affola reis
1 saat bizi bozar sinan'ımBaska aiteye atip son adimi atacagi icin ortalama 1 saat
Genelde liste tutuyorlar ondan sormuştum. Ben hiç liste yapmadım hayatım boyuncaSenin icin yazmadim ben her konuda oluyo bu liste muhabbeti ve bu liste olayida yasak uyenin cekilis yapmasida yasak bilgin olsun
Hadi ordan la.bayagidir sen ve en az 10 ksii daha hic ortalikta yoksunuz bende diyom nerde bunlar.daha yeni ogrendik nova forum acmis burdan uye cektigi icin ban yemis forumun adinida ayni koymus modun nickte baskanmis 😁Ora nere abi
Ağlıyorum hüngür hüngür ulan o kadar parayı nasil hiç ettim aklim almıyor vallaAdam ol diye severim seni cunku 🤣
Vaaay neler oluyor nelerHadi ordan la.bayagidir sen ve en az 10 ksii daha hic ortalikta yoksunuz bende diyom nerde bunlar.daha yeni ogrendik nova forum acmis burdan uye cektigi icin ban yemis forumun adinida ayni koymus modun nickte baskanmis 😁
İşlemde kardesimçekim ödendi mi dost
Polonyanin nesi meshur maho bana ondan getir.gerci sen burayi begenmiyorsun daha gelmezsin olene kadar1 saat bizi bozar sinan'ım
Umarim bi daha yapmazsin hatayiAğlıyorum hüngür hüngür ulan o kadar parayı nasil hiç ettim aklim almıyor valla
Umarim bir daha ole bir sans gelir ayağımaUmarim bi daha yapmazsin hatayi
Sen 2 saat bekle o zman puahah1 saat bizi bozar sinan'ım
Amin bana da 1k odul atarsin veda ederiz gidersinUmarim bir daha ole bir sans gelir ayağıma
Diger konudan kaptin oduly hadi iyisin kurtardin geceyi hgggBirazdan herkes uyur kalırız bas basa![]()
Insan öldükten sonra insanın paraya ihtiyaci kalmicak bakailm o zman Sen ney yapacan puahaAmin bana da 1k odul atarsin veda ederiz gidersin
Hangi konu la haberimiz yok alalımDiger konudan kaptin oduly hadi iyisin kurtardin geceyi hggg
Ben zabaha kadar burdayım dostBirazdan herkes uyur kalırız bas basa![]()
Hangi konu hemen cokelimDiger konudan kaptin oduly hadi iyisin kurtardin geceyi hggg
Kefenime cep yatiracamInsan öldükten sonra insanın paraya ihtiyaci kalmicak bakailm o zman Sen ney yapacan puaha