Mantıklı tercihBeyler çekim verip başka siteye atıyorum hızlıca, nolur nolma bir sıkıntı olursa en azından kayıp bonusuu olsun
Sorun yok. BiBeyler çekim verip başka siteye atıyorum hızlıca, nolur nolma bir sıkıntı olursa en azından kayıp bonusuu olsun
Yapıştır gelBeyler çekim verip başka siteye atıyorum hızlıca, nolur nolma bir sıkıntı olursa en azından kayıp bonusuu olsun
Mantuklu katiliyorum sana broBeyler çekim verip başka siteye atıyorum hızlıca, nolur nolma bir sıkıntı olursa en azından kayıp bonusuu olsun
5 kisiyiz ona gore iyi bas 🤣Beyler çekim verip başka siteye atıyorum hızlıca, nolur nolma bir sıkıntı olursa en azından kayıp bonusuu olsun
Lütfen artık seni yoksaydım , sende beni yoksay.Seni listeye alani ben kara listeye alacağım 👍
Dağıtacam diye daha fazla kazanmaya çalışma. Gerekirse dağıtmaBeyler rica edicem, iş bitmeden liste muhabbeti yapmayın, beni bilen bilir elimden geldigi kadar dağıtırim zaten. Kendim takip ediyorum konuyu kimsenin liste yapmasina gerek yok. Bir kazanalım sonra duruma göre bakalım çok katılan oldu
Benimde en tiot oldugum olay bu.konu sahibi liste demiyir bisey demiyor illa biri cikip liste diyor.nedir bu piste sevdasi ben anlamadim.baska forumlarda isler boyle yuruyor heralde.ben 300 kere roll actim 1 kere liste yapmadim yaptirmadimda kendim sectim attim gittiBeyler rica edicem, iş bitmeden liste muhabbeti yapmayın, beni bilen bilir elimden geldigi kadar dağıtırim zaten. Kendim takip ediyorum konuyu kimsenin liste yapmasina gerek yok. Bir kazanalım sonra duruma göre bakalım çok katılan oldu
Millet at hırsızı gibi çökmeye çalışıyor burda olay takip felan tanıdığın etkinlik açan bir kaç dosta ulaş yeterli sonuçta amaç burada bir etkinlik tamamlamak kimseye dert anlatmana gerek yok gerekli kişilere ulaşıldı diyip adminlere konuyu kitletirsin konunu önemli olan kazanman umarım 1-2 adım daha gider güzel bir tutar daha çekim yaparsın iyi geceler kardeşim 🤞🏽🤞🏽Beyler rica edicem, iş bitmeden liste muhabbeti yapmayın, beni bilen bilir elimden geldigi kadar dağıtırim zaten. Kendim takip ediyorum konuyu kimsenin liste yapmasina gerek yok. Bir kazanalım sonra duruma göre bakalım çok katılan oldu
Bir gel dostBeyler rica edicem, iş bitmeden liste muhabbeti yapmayın, beni bilen bilir elimden geldigi kadar dağıtırim zaten. Kendim takip ediyorum konuyu kimsenin liste yapmasina gerek yok. Bir kazanalım sonra duruma göre bakalım çok katılan oldu
Kusurum olduysa affola reisBenimde en tiot oldugum olay bu.konu sahibi liste demiyir bisey demiyor illa biri cikip liste diyor.nedir bu piste sevdasi ben anlamadim.baska forumlarda isler boyle yuruyor heralde.ben 300 kere roll actim 1 kere liste yapmadim yaptirmadimda kendim sectim attim gitti
Sen niye sürekli benim acımı yüzüme vuruyon kanka zevkmi alıyorsun puahahMilyondan sonra kendine kufretmistin sonra bi sans daha yakaladin 750 basip son kirtulus dedin tmm dedin yine dondun
Adam ol diye severim seni cunku 🤣Sen niye sürekli benim acımı yüzüme vuruyon kanka zevkmi alıyorsun puahah
Ora nere abiNerdesin maho sen novanin actigi forumdami takiliyosun?