- 34,456
- 12,632
- 113
Kesene bereket dost şansın daim olsunOnu bırak konuyu takip etmeyen muhabbetim olmayan adama bile para attım adam miktar begenmiyor küfür ediyor 😂
Kesene bereket dost şansın daim olsunOnu bırak konuyu takip etmeyen muhabbetim olmayan adama bile para attım adam miktar begenmiyor küfür ediyor 😂
Işık göründü
Eli ayağı titremis heyecandan yazamamis cümleyi@vurucu999 ödülüm kesene bereket versin inşallah
Hocam siz dm atabilirmismiz ben atamiurium
harbi burada ben ne yazdım 😁Eli ayağı titremis heyecandan yazamamis cümleyi)
İkisindede gelsiyse paylaşalım
Eline emegine sağlık abicim çok teşekkür ederim sağol varolBendeki bütün kişilere ödeme yapıldı kesene bereket @vurucu999 🧿🧿
No no noİkisindede gelsiyse paylaşalım![]()
Guclerimizi birlestirelimmi@vurucu999 kesene bereket kardo @qguzh4nn0 emeğine sağlik bromm
Kesene bereket dost kazancın daim olsunEline emegine sağlık abicim çok teşekkür ederim sağol varol
Güç bende artık gölgelerin gücü adına He-ManGuclerimizi birlestirelimmi
Afiyet olsun abicim 2 kişi kaldı, param bitti çekim gelsin onlara da aticamKesene bereket dost kazancın daim olsun
Yalnız sen yinede bir ara dmden o arkadaşın adını yaz bileimAfiyet olsun abicim 2 kişi kaldı, param bitti çekim gelsin onlara da aticam
Bugün sana yarın bize az para diye küfür edecek adama paramızla küfür keyfi vermeyelimYalnız sen yinede bir ara dmden o arkadaşın adını yaz bileim
Bende merak ettim abiYalnız sen yinede bir ara dmden o arkadaşın adını yaz bileim