- 669
- 110
- 43
Ben mesaj atamıyorum izin vermiyor atmama hocam
Ben mesaj atamıyorum izin vermiyor atmama hocam
Ben yokum la ben yiyiciyimOguzla BJK dağıtımı yapıyordu
Gece filtresi var dost sen sabah sekizden sonra atabilirsin yeni uyesin ve mesaj sayın yetersizBen mesaj atamıyorum izin vermiyor atmama hocam
Ciddimisin yeni duruyorumGece filtresi var dost sen sabah sekizden sonra atabilirsin yeni uyesin ve mesaj sayın yetersiz
Oldu bayadir dost öyle bir uygulama getirdiler akşam 2 ile sabah 8 arası yeni üyeler dm atamazCiddimisin yeni duruyorum
Millete para begendiremiyoruz aw yerindeNeden kötü olasın hayırdır noldu kardeş
Onu bırak konuyu takip etmeyen muhabbetim olmayan adama bile para attım adam miktar begenmiyor küfür ediyor 😂Alla alla halbuki konuda kıyıda köşede kimse birakamdin herkese dağıttın amayine ne bahane buldular acaba
Sen yinede ona adam deme bize ayıp olurOnu bırak konuyu takip etmeyen muhabbetim olmayan adama bile para attım adam miktar begenmiyor küfür ediyor 😂
Beğenmeyen begenmesin yapacak birşey yoktur. 1 kuruş Dagitmasan kim ne diyebilir ki?Millete para begendiremiyoruz aw yerinde
Herkese veriyorsun neyini beğenmemiş ler dostMillete para begendiremiyoruz aw yerinde
Begendiremezsin dost onun için fazla kişi secmiycejsin bunu zamanla form öğretiyor zaten bu konuda da bu rolle sanada öğretmiş oldularMillete para begendiremiyoruz aw yerinde
Cok takıyon mılletı pızza deılsın herkesı mutlu edemezsınOnu bırak konuyu takip etmeyen muhabbetim olmayan adama bile para attım adam miktar begenmiyor küfür ediyor 😂
İfşa ette bilelim kimmiş o hem kel hem fodil olan mendeburOnu bırak konuyu takip etmeyen muhabbetim olmayan adama bile para attım adam miktar begenmiyor küfür ediyor 😂
La yaz ismini muhabbeti keselim. Beğenmiyorsa kendi fazlasını yapsınOnu bırak konuyu takip etmeyen muhabbetim olmayan adama bile para attım adam miktar begenmiyor küfür ediyor 😂
2 saattir surda muhabbet ediyoruz üstüne 300 TL de para alacaz ne güzel İstanbul be diyor ya Çakır daha ne olsun a.qOnu bırak konuyu takip etmeyen muhabbetim olmayan adama bile para attım adam miktar begenmiyor küfür ediyor 😂