- 18,747
- 13,693
- 113
31 kere uyarıldı31memet elendi
31 kere uyarıldı31memet elendi
31den kafaya girmiyor demek ki31 kere uyarıldı
Kemalim hayırlı olsun. Çok sevindim senin adına. Umarım burda "insan gibi insanlar" çıkar karşına da huzurlu bi iş hayatın olurEvet kanka bilmez miyim ben de pazartesi işe başlıyorum nasipse bu hafta sağlık raporunu falan hallettim evrakları falan. İki aydır boştaydım. Boşta kalmak iyi bişey değil.
İşteki insanlae çok önemli dost valla hayat kalitesini çok etkiliyorKemalim hayırlı olsun. Çok sevindim senin adına. Umarım burda "insan gibi insanlar" çıkar karşına da huzurlu bi iş hayatın olur
Allah razı olsun kardeşim sizin gibi dostlar yeter ekstrasına gerek yok eksik olma 🙏Kemalim hayırlı olsun. Çok sevindim senin adına. Umarım burda "insan gibi insanlar" çıkar karşına da huzurlu bi iş hayatın olur
Öyle tabi ki dost. Yüzde yüz katılıyorum bu dediğineİşteki insanlae çok önemli dost valla hayat kalitesini çok etkiliyor
5 aydir issizim haksiz yere isten cikarildim mudurun akrabasiyla tartistigim icin cikis kodu yuzunden issizlik bile alamadimÖyle tabi ki dost. Yüzde yüz katılıyorum bu dediğine
Yeni işin hayırlı olsun Kemalim. Rabbim kimseye muhtaç etmesin inşallahAllah razı olsun kardeşim sizin gibi dostlar yeter ekstrasına gerek yok eksik olma 🙏
Benim iş. İyi kanka bi. Hafta olduİşteki insanlae çok önemli dost valla hayat kalitesini çok etkiliyor
Hayır bu gelcek portekizden halamın kuzenini aradım şimdiAtamıyor kahpeler Bu da yanacak herhalde 3 te 3 ile rekor kıracaz ayıptır valla 😏
Bir tane bile gelmedi kupon