- 132
- 65
- 28
1 dakika dolmadan 5 sayı iyi başladı
Geçmiş olsun dostun Allâh acil şifa versin inşallah 🤲Benim de hastane durumları vardı dost devam ediyor hala annemin tedavisi ile uğraşıyorum. Hayırlı olsun bu arada yeni işin kardeşim
Sağolasın kardeşim acil şifalar annecine. Bizim evde de sağlık sorunları var maalesef de bir yandan da maalesef çalışmak gerekiyor. Gelir olmadan bişey de olmuyor. Hayat acımasız.Benim de hastane durumları vardı dost devam ediyor hala annemin tedavisi ile uğraşıyorum. Hayırlı olsun bu arada yeni işin kardeşim
Geçmiş olsun Allah acil şifa versin başınızdan eksiltmesinBenim de hastane durumları vardı dost devam ediyor hala annemin tedavisi ile uğraşıyorum. Hayırlı olsun bu arada yeni işin kardeşim
CASPLOCK KAPAT KARDEŞ AZ ÖNCE SENİ UYARDILAR YA BENDE SEN ANLA DİYE AÇTİM YANLİŞ ANLAMA1 SAYI DÜŞER AMA 1 DK 5LE BAŞLARLAR GÜZEL
Yazmayacaktım da merak ettim eski dost validenin durum nasıl varmı biraz toparlama Allah acil şifalar ihsan etsin.Sağolasın kardeşim acil şifalar annecine. Bizim evde de sağlık sorunları var maalesef de bir yandan da maalesef çalışmak gerekiyor. Gelir olmadan bişey de olmuyor. Hayat acımasız.
Geçmiş olsun. Allah şifa versinBenim de hastane durumları vardı dost devam ediyor hala annemin tedavisi ile uğraşıyorum. Hayırlı olsun bu arada yeni işin kardeşim
CAPSLOCK KAPATIR MISIN DİYE UYARIYORUZGÜNCEL BAREM 168
31memet elendiCAPSLOCK KAPATIR MISIN DİYE UYARIYORUZ
ISRARLA DEVAM EDİYORSUN
YASAKLANDIN KONUDAN.
Klavyesi bozulmustur belki baska ihtimal aklıma gelmedi😂😂😂😂CAPSLOCK KAPATIR MISIN DİYE UYARIYORUZ
ISRARLA DEVAM EDİYORSUN
YASAKLANDIN KONUDAN.