Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling vurucu999 / Kasa 39779 Hedef Çevrim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,450
12,129
113
Bekliyoruz beyler. Benfica gelirse 30 k çekim veriyoruz. Biraz acele ettik balık gibi sıkıntı yok 30 k da iyi para yeter ki gelsin fekim sohbet muhabbet edelim
İnşallah kanka biraz acele ettin de olsun daha parçalanma artık benfica maçını bekleyelim ne olursa olsun çek

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,286
9,810
113
Bekliyoruz beyler. Benfica gelirse 30 k çekim veriyoruz. Biraz acele ettik balık gibi sıkıntı yok 30 k da iyi para yeter ki gelsin fekim sohbet muhabbet edelim
Gelsin kankam keşke direk çekim vereydin görüp. Gelsinde 30kda iyidir. Ben yemek yemeye gidiyorum bol şans

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,450
12,129
113
Lan diyor edepsiz
Sen niye adamın sinir uçlarıyla oynuyorsun ki hacı. Olabiliyor bazen 9800 yapıyorsun 10 k düzleyeyim diyorsun tepetaklak aşağı gidip sıfırlıyorsun kendin de iddaa profesörü değilsin muhtemelen burda boş boş takıldığına göre beylik laflara gerek yok hepimizin başına gelen şeyler bunlar.

delaciox

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,264
1,927
113
Sen niye adamın sinir uçlarıyla oynuyorsun ki hacı. Olabiliyor bazen 9800 yapıyorsun 10 k düzleyeyim diyorsun tepetaklak aşağı gidip sıfırlıyorsun kendin de iddaa profesörü değilsin muhtemelen burda boş boş takıldığına göre beylik laflara gerek yok hepimizin başına gelen şeyler bunlar.
Aynen öyle uzatmayın cok kaale almayın bekara karı boşamak kolay derler

cemsin

Türk
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,263
4,141
113
Spor bahsi yaparken jackpot vurdu çok mutluyum. Umarım sonu da güzel olur heyecanıma dostlar ortak olsunlar diye konuyu aciyorum. Takip şart değil zaten son dönemde perişan haldeyim bilen bilir. Çevrimi yapıp güzel bir miktar cekebilirsem aklımda 5-10 kişi var onlara ulasacagim hepimize bol şanslar.
Ekli dosyayı görüntüle 896374
Helal be vurucu

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,286
9,810
113
Yazacağım şeyi yazmışsında yazamıyorum 😂

SagopaKJ

𝓥𝓸𝓵𝓴𝔂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,855
5,171
113
Spor bahsi yaparken jackpot vurdu çok mutluyum. Umarım sonu da güzel olur heyecanıma dostlar ortak olsunlar diye konuyu aciyorum. Takip şart değil zaten son dönemde perişan haldeyim bilen bilir. Çevrimi yapıp güzel bir miktar cekebilirsem aklımda 5-10 kişi var onlara ulasacagim hepimize bol şanslar.
Ekli dosyayı görüntüle 896374
Bol şanslar, daim olsun.

delaciox

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,264
1,927
113
99 maç hızlanacakta gaz yemiyor araba gibi bakalımm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...