Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling vurucu999 / Kasa 39779 Hedef Çevrim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mkrc53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,354
10,212
113
Nasıl yapacağım konusunda kararsızım sadece muhtemelen 5k 5k tekli vahisnalacagim ne cekersek kardır dost
Bence 1.30 orandan kazanma ihtimalin çok yüksek oran Şarti 1.30 uygunsa 2 kupon yapmanı tavsiye ederim zaten rahat bilirsin 1.30 u

SüperMario

Prensesi Kurtaralım🫡
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,678
3,976
113
Spor bahsi yaparken jackpot vurdu çok mutluyum. Umarım sonu da güzel olur heyecanıma dostlar ortak olsunlar diye konuyu aciyorum. Takip şart değil zaten son dönemde perişan haldeyim bilen bilir. Çevrimi yapıp güzel bir miktar cekebilirsem aklımda 5-10 kişi var onlara ulasacagim hepimize bol şanslar.
Ekli dosyayı görüntüle 896374
tebrikler reis

TanrınınGözyaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,957
3,083
113
betgitte çekim direk ödeme aşamasına geçiyo kontrol yok bi çekmeyi deneyin bu altyapıdan bende jackpot kazandım düşük miktarlarda. direk çektim ödendi her digitainde. parça parça çekim verin 20-19 şeklinde

FnCArbOn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,229
839
113
Spor bahsi yaparken jackpot vurdu çok mutluyum. Umarım sonu da güzel olur heyecanıma dostlar ortak olsunlar diye konuyu aciyorum. Takip şart değil zaten son dönemde perişan haldeyim bilen bilir. Çevrimi yapıp güzel bir miktar cekebilirsem aklımda 5-10 kişi var onlara ulasacagim hepimize bol şanslar.
Ekli dosyayı görüntüle 896374
Şansın daim olsun ✌

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...