SAtacak bişey kaldı mıSattık dostum kumar adama neler yaptırır şimdi anlatmaya gerek yok
SAtacak bişey kaldı mıSattık dostum kumar adama neler yaptırır şimdi anlatmaya gerek yok
Şimdi 2 araba var ikiside benim üstüme değil belki yine satarım yoksaBende olsa bende satardım valla
Balkon konuşması miBeyleer bir dakika sükunet rica ediyorum açıklama yapicam
Ben parasizligi kaldıramıyorum ee gunumuz turkiye de de her iş yapılmıyor maalesef kendi isimi kurana kadar mecbur bu şeklide devam edeceğim gibi gözüküyor dostÖylede yürümezki gene aynısı aslında sen kendini onun üstüne bida zarara sokuyorsun o kazanamadın an varya zaten ne yaparsan yap kazanamıyorsun üstünden en az 2-3 geçmesi lazım kafa anca topluyor kendini
O günler geride kaldı bakanım 5 sene önce olduSAtacak bişey kaldı mı
Biliyom kac tane hatun tanimistim nude atiyorlardi vay be ahh eski zamparaliklarim ahhSattık dostum kumar adama neler yaptırır şimdi anlatmaya gerek yok
Buyur dostumBeyleer bir dakika sükunet rica ediyorum açıklama yapicam
Yaptigin hatalardan çok güzel dersler çıkarmışsın vallaŞimdi 2 araba var ikiside benim üstüme değil belki yine satarım yoksa![]()
Hayırlısı be erhanım inşallah hakkımızdaBen parasizligi kaldıramıyorum ee gunumuz turkiye de de her iş yapılmıyor maalesef kendi isimi kurana kadar mecbur bu şeklide devam edeceğim gibi gözüküyor dost
Çok yazık gerçektenO günler geride kaldı bakanım 5 sene önce oldu
Eyvallah dost teşekkür gönderen aracı olan yardımcı olan
2 çocuk var bir yerden değişmek gerekiyorduYaptigin hatalardan çok güzel dersler çıkarmışsın valla
Sen ne iş yapıyorsun dost bir meslek felan varmı ?Ben parasizligi kaldıramıyorum ee gunumuz turkiye de de her iş yapılmıyor maalesef kendi isimi kurana kadar mecbur bu şeklide devam edeceğim gibi gözüküyor dost
Eyv dost tm@İkasbet Destek yarın eklemeler yapacakti normalde rica ettik biz bugün yatırım yaptık diye bizi kırmadı. Tşk ediyoruz. Adamı darlamayin boşuna etkinlik yarın normalde yani.
500 TL eklemiş 5 de çevrimi var min-maks 5 k çekim diyor. Deneyelim bakalım. Yapabilirsek 2k dagitalim dostlara bol şans
1 tane sattık şimdi 2 tane varÇok yazık gerçekten
Afiyet olsun dostBeyler ben gidip bi sigara alayım da geleyim zenginliğin gözü kör olsun
Herşeyin hayırlısı1 tane sattık şimdi 2 tane var![]()