- 23,336
- 21,779
- 113
Zaten bu oyunu zevkine oynamak lazım eğer kumari para kazanıp zengin olmak için bi insan oynuyorsa o insanda akil denen kavram yoktur demektir2 çocuk var bir yerden değişmek gerekiyordu
Zaten bu oyunu zevkine oynamak lazım eğer kumari para kazanıp zengin olmak için bi insan oynuyorsa o insanda akil denen kavram yoktur demektir2 çocuk var bir yerden değişmek gerekiyordu
Bol şans@İkasbet Destek yarın eklemeler yapacakti normalde rica ettik biz bugün yatırım yaptık diye bizi kırmadı. Tşk ediyoruz. Adamı darlamayin boşuna etkinlik yarın normalde yani.
500 TL eklemiş 5 de çevrimi var min-maks 5 k çekim diyor. Deneyelim bakalım. Yapabilirsek 2k dagitalim dostlara bol şans
Bu hafta ilk defa bende o siteye yatırım yaptım ama yarın bizede eklermi acaba öyle bir etkinliklerimi var ?@İkasbet Destek yarın eklemeler yapacakti normalde rica ettik biz bugün yatırım yaptık diye bizi kırmadı. Tşk ediyoruz. Adamı darlamayin boşuna etkinlik yarın normalde yani.
500 TL eklemiş 5 de çevrimi var min-maks 5 k çekim diyor. Deneyelim bakalım. Yapabilirsek 2k dagitalim dostlara bol şans
Ben buraya niçin çıktımBeyleer bir dakika sükunet rica ediyorum açıklama yapicam
Bunu geç idrak edebildim ama sonunda edebildimZaten bu oyunu zevkine oynamak lazım eğer kumari para kazanıp zengin olmak için bi insan oynuyorsa o insanda akil denen kavram yoktur demektir
Bol şans@İkasbet Destek yarın eklemeler yapacakti normalde rica ettik biz bugün yatırım yaptık diye bizi kırmadı. Tşk ediyoruz. Adamı darlamayin boşuna etkinlik yarın normalde yani.
Egzoz ustasıyım da onuda yapmak istemiyorum sanayi işinden nefret ediyorum kahvaltı salonu accam da ne zman olur bilmiyorumSen ne iş yapıyorsun dost bir meslek felan varmı ?
Batırmak için miEgzoz ustasıyım da onuda yapmak istemiyorum sanayi işinden nefret ediyorum kahvaltı salonu accam da ne zman olur bilmiyorum
Aynen ole puahaBatırmak için mi![]()
Ben gecimimi saglamak icin kovaliyom roll bonis bemde var mi akil acabaZaten bu oyunu zevkine oynamak lazım eğer kumari para kazanıp zengin olmak için bi insan oynuyorsa o insanda akil denen kavram yoktur demektir
Millet kahvalti yaparken buyuk ekranda millete japonya ligini izletirsun bu seferEgzoz ustasıyım da onuda yapmak istemiyorum sanayi işinden nefret ediyorum kahvaltı salonu accam da ne zman olur bilmiyorum
rastgele
Kuruyun o zaman
Ben milletin isini yapamıyorum valla çok ise girip çıktım bugune kadar biraz agresif olduğum için herkesin işini yapamıyorum o yuzden kendim is yeri açmak istiyorum sen benim gibi değilsin kodlan felan uğraşacağına gir bi ise adam aklili çalış bence kurulu düzenin olur benceBen gecimimi saglamak icin kovaliyom roll bonis bemde var mi akil acaba