Ne bilmiyormusun 30 ağustos benim doğum günü tabi ki30 ağustos zafer bayramimi ne olacak 30 ağustosta puaha
Ne bilmiyormusun 30 ağustos benim doğum günü tabi ki30 ağustos zafer bayramimi ne olacak 30 ağustosta puaha
Harbimi parayi bulduk desene puhahaNe bilmiyormusun 30 ağustos benim doğum günü tabi ki
Bende yok milletin destegiyle ayakta duruyoz beyaBorc var ole deme ay sonu ödemem var ne pok yiyecem bilmiyorum
Eyvallah Ferhat abi 😂 da vurgun yapan adam hoşgeldin bonusu kovalar mi 😂 son paramizla denedik yine bakalımBu aralar sağlam vurgun yaptın dost güle güle harca bari jest olsun diye bir sigara da bu garibana alsaydın dosr yalnız yiyen yalnız olurİsa abi. Bilir yol.yordam ama
Doğru haklisinBende yok milletin destegiyle ayakta duruyoz beya
Bakacaz kim miş bizi yemeye çalışan o gün az kaldı diyorum erhann az kaldııı sevecez siteleri wasilede 5tl atıp masaya cıkartacamHarbimi parayi bulduk desene puhaha
Bol şans dosgEyüp gitti Bilbao gelse bari
Benim doğum günüme 8 ay varla benimde olsa bi 30 40k kaldirirdim vallaBakacaz kim miş bizi yemeye çalışan o gün az kaldı diyorum erhann az kaldııı sevecez siteleri wasilede 5tl atıp masaya cıkartacam
Erhanım 30-40k değil hedef tam olarak 110k tek aklımdaki düşünce 15k basıcam 6-8 arası orana gelmezse bida tabi 15k lık bonus bulursakBenim doğum günüme 8 ay varla benimde olsa bi 30 40k kaldirirdim valla
Doğum gününde yuzde 50 yizde yuz bonus veren siteler vardi galibaErhanım 30-40k değil hedef tam olarak 110k tek aklımdaki düşünce 15k basıcam 6-8 arası orana gelmezse bida tabi 15k lık bonus bulursak
Belli olmazİspanyada bu saatten sonra ilk yarı gol zor çıkar