Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı vurucu999 | 5 Kupon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
20000
Kupon Oranı
5.00

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,179
95,476
113
Moneypay Migros üzerinden harcama sağlıyorsun 1 ay ertelemeli ödüyorsun tam 2 sene sorunsuz ödedim hep 11-12k limit vardı normalde millette 500-1000 tl olur
Çoğu Zaman yemek söylüyordum Migros yemekten hem orda indirim yapıyordu 100-200 tl
Sonra çok parasız kalınca arkadaşa veriyordum hesabı sigara alıyordu migrostan satıp bana nakit atıyordu
En son patlattık işte 10k sigara aldı hala o paketleri içiyoruz 🤣

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,813
18,558
113
Benim pek şansım tutmuyor bu oyunlar da . Ara ara deniyorum ama yok artık balıkçıların tadı kalmadi
slot boş iş valla enesim şu 2 ayda slota girmesek 300k paramız vardı desem yalan olmaz yazık alıyoruz geri veriyoruz spordan kazandığımızı.

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,148
25,955
113
Moneypay Migros üzerinden harcama sağlıyorsun 1 ay ertelemeli ödüyorsun tam 2 sene sorunsuz ödedim hep 11-12k limit vardı normalde millette 500-1000 tl olur
Çoğu Zaman yemek söylüyordum Migros yemekten hem orda indirim yapıyordu 100-200 tl
Sonra çok parasız kalınca arkadaşa veriyordum hesabı sigara alıyordu migrostan satıp bana nakit atıyordu
En son patlattık işte 10k sigara aldı hala o paketleri içiyoruz 🤣
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,547
26,685
113
Onura sor geçen sene bir fiil 3 ay her gün slot oynadım yok abi vermiyor bize yemin etmiş oynadığım betleri görsen denemediğim sağlayıcı kalmadı en baba 1500 dolar atıyorsun 4 bin dolar oluyor bu kadar yani vermiyor ibneler
Ben slot yüzünden bıraktım sana illegali duramıyorum illa yatırırım eldeki bütün parayı ordan oynarsam
Bu maç alanlar nasıl alıyor hergun birisi. Bize niye vermiyor sistem bizi kara liste mi yaptı acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...