- 32,180
- 32,626
- 113
Bide bana derler uzun uzun yazıyorsun diye masallah suan konudaki herkes beni gecmis durumda
Bir gün @Enişte de atacak oradan 500 bet ten çevirirken 5000 x geldi kumar hayatım bugün bitti tatile çıkıyorum diye😀Dünden beri replay atıyolar foruma. Herkes borcunu ödeyecek kadar kazanmış. Bize de nasip olur belki bakalım 🤣
Moneypay ne laZaten yapmam ben en son icraya 2017 de düştüm bir daha da düşmedim bu seneye kadar ufak bir borç var şu moneypaya ben vermemişlerdir diye moneypay üzerinden ödedim 10k bi baktım icrada da 25k yazıyor avukatı da bindirmiş çakallar kendi avukatları ya ilk gün başlatmis işlemi daha
Tefeci zaten bunlar bu işleri kovalıyorlar
gardaşım isyan çekeceğine iban mı atsan sen hariç herkes atmışta yani haberin olsunDm si kapalı adamı seçmişsin tebrikler 🤣
Enişte çevirme işlerini bıraktı ya. Dönmez inşallah bi dahaBir gün @Enişte de atacak oradan 500 bet ten çevirirken 5000 x geldi kumar hayatım bugün bitti tatile çıkıyorum diye😀
Sana da bol şans enişte
Enes abi nasılsınBir gün @Enişte de atacak oradan 500 bet ten çevirirken 5000 x geldi kumar hayatım bugün bitti tatile çıkıyorum diye😀
enes şöyle bi splashtan 5000 bete oyuna girip 10x e gidip çat diye 2m ödemesi yokmu laBir gün @Enişte de atacak oradan 500 bet ten çevirirken 5000 x geldi kumar hayatım bugün bitti tatile çıkıyorum diye😀
Aç gözlü gözükmeyelim dedik atıyorum 🤣gardaşım isyan çekeceğine iban mı atsan sen hariç herkes atmışta yani haberin olsun![]()
Para insanı pilot yapar 😁Yine para gelene kadar muhabbetler yapılıyor. Para geldiği gibi herkes konudan uçuyor . Muhabbetiniz daim olsun 😅
Onura sor geçen sene bir fiil 3 ay her gün slot oynadım yok abi vermiyor bize yemin etmiş oynadığım betleri görsen denemediğim sağlayıcı kalmadı en baba 1500 dolar atıyorsun 4 bin dolar oluyor bu kadar yani vermiyor ibnelerBir gün @Enişte de atacak oradan 500 bet ten çevirirken 5000 x geldi kumar hayatım bugün bitti tatile çıkıyorum diye😀
Yokenes şöyle bi splashtan 5000 bete oyuna girip 10x e gidip çat diye 2m ödemesi yokmu la![]()
tamam kanka yoksa yoktur aQ
Yeni sıfırlanmış Tahir nerde görsem tanırım
Keyifler gıcır kankam hshdhdfdYeni sıfırlanmış Tahir nerde görsem tanırım
vp den yazmadığına göre parası var vurur ortaya şimdi karışık bir şeyler dimi kankam @tahir1603Yeni sıfırlanmış Tahir nerde görsem tanırım
Benden jokeri alacan mı alabiliyoz mu gün geçti yaBide bana derler uzun uzun yazıyorsun diye masallah suan konudaki herkes beni gecmis durumda
İyiyiz kardeş ne yaptın benim sapik genel müdür sinansrlmelli yi banlattin mıEnes abi nasılsın
At da joker alalım kanka o zaman hep Erhan mi alacak aqKeyifler gıcır kankam hshdhdfd