Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı vurucu999 | 5 Kupon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
20000
Kupon Oranı
5.00

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,312
32,742
113
Bide bana derler uzun uzun yazıyorsun diye masallah suan konudaki herkes beni gecmis durumda

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,165
25,978
113
Zaten yapmam ben en son icraya 2017 de düştüm bir daha da düşmedim bu seneye kadar ufak bir borç var şu moneypaya ben vermemişlerdir diye moneypay üzerinden ödedim 10k bi baktım icrada da 25k yazıyor avukatı da bindirmiş çakallar kendi avukatları ya ilk gün başlatmis işlemi daha
Tefeci zaten bunlar bu işleri kovalıyorlar
Moneypay ne la

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,540
26,276
113
Yine para gelene kadar muhabbetler yapılıyor. Para geldiği gibi herkes konudan uçuyor . Muhabbetiniz daim olsun 😅

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,184
95,478
113
Bir gün @Enişte de atacak oradan 500 bet ten çevirirken 5000 x geldi kumar hayatım bugün bitti tatile çıkıyorum diye😀
Onura sor geçen sene bir fiil 3 ay her gün slot oynadım yok abi vermiyor bize yemin etmiş oynadığım betleri görsen denemediğim sağlayıcı kalmadı en baba 1500 dolar atıyorsun 4 bin dolar oluyor bu kadar yani vermiyor ibneler
Ben slot yüzünden bıraktım sana illegali duramıyorum illa yatırırım eldeki bütün parayı ordan oynarsam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...