Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı vurucu999 | 5 Kupon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
20000
Kupon Oranı
5.00

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,184
95,478
113
Ah o 900 k sı gitti ya halen unutamadım o kuponu. Serefsiz Carlos alcaraz
Yine kaybeder mülayim canı sıkılıyor dedik ona bıraktın yoğun çalışıyorsun okula gidiyorsun hala gece 4 te yatıyor valla bünyesi sağlam hiç boşluğu yok ona rağmen 4-5 saat uykuyla bütün gün
Gece oturması handikap canı sıkılıyor kumara sarıyo ama dinletemedik

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,450
12,129
113
Amin kanka amin çözecez bi şekil ya şakaya vuruyoruz ama
Cihaz alım satım işini çok yaptık zamanında hiç de bir hayrını görmedik. Artık bu işlerden vazgeçmen lazım kanka. Seneler oldu ben bu işlerden vazgeçeli çünkü bi şekilde onu kaybediyorsun sonra yerine koycam diye çırpınıp daha çok batıyorsun. Rahmetli peder bey topladı götümü sonra da şans yüzüme güldü işten çıkardılar tazminat aldım her şeyi sıfırladım o gün bugün yanlış bi hamle yapmadım. Param varsa oynuyorum yoksa arayışa düşmüyorum

ahmetcansarac61

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,323
8,582
113
Cihaz alım satım işini çok yaptık zamanında hiç de bir hayrını görmedik. Artık bu işlerden vazgeçmen lazım kanka. Seneler oldu ben bu işlerden vazgeçeli çünkü bi şekilde onu kaybediyorsun sonra yerine koycam diye çırpınıp daha çok batıyorsun. Rahmetli peder bey topladı götümü sonra da şans yüzüme güldü işten çıkardılar tazminat aldım her şeyi sıfırladım o gün bugün yanlış bi hamle yapmadım. Param varsa oynuyorum yoksa arayışa düşmüyorum
Ben de normalde bırakmıştım borcum da yoktu. Şu mayıs haziran ayında ne olduysa oldu. Bakalım toparlarız elbet ya. Yapacak bişey yok olan oldu

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,547
26,685
113
Yine kaybeder mülayim canı sıkılıyor dedik ona bıraktın yoğun çalışıyorsun okula gidiyorsun hala gece 4 te yatıyor valla bünyesi sağlam hiç boşluğu yok ona rağmen 4-5 saat uykuyla bütün gün
Gece oturması handikap canı sıkılıyor kumara sarıyo ama dinletemedik
Vay be bir zamanlar dönüşümlu kazanırdik 5 er 10 ar k atardık birbirimize kazandıkça. Yüksek vurmak isteyince ipin ucunu kaçırdı hırs yaptı

vurucu999

See you in another life brother
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,697
10,685
113
Valla en kötüsü de şu. Ben de öyleyim çok pis durumlara düştük zamaninda esden dosttan aldık bilmem ne falan filan. Bir daha yapmamış olmak yapmiycagimiz anlamına da gelmiyor dost. Ya inanır mısın bir gecede bütün kredi kartlarini patlattım geçen sene 150-160k bir anda içeri girdim. Bu acayip bir saçmalik

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,184
95,478
113
Ulan ne ümitliydim bugün senden ya. Hadi ben hırsıma yenik düştüm de sen turnuvaya bile giremedin böyle bi bahtsızlık olamaz
Niksar bakımı yaptırcam @Malatyali44 ya benim işim rast gitmez normalde de hep böyledir bizde bi ibnelik var uçan kuşu düşürürüz bi bakışta bazen bi başlıyor aman Allahım böyle 1 sene sürer

ahmetcansarac61

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,323
8,582
113
Dünden beri replay atıyolar foruma. Herkes borcunu ödeyecek kadar kazanmış. Bize de nasip olur belki bakalım 🤣

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,450
12,129
113
Valla en kötüsü de şu. Ben de öyleyim çok pis durumlara düştük zamaninda esden dosttan aldık bilmem ne falan filan. Bir daha yapmamış olmak yapmiycagimiz anlamına da gelmiyor dost. Ya inanır mısın bir gecede bütün kredi kartlarini patlattım geçen sene 150-160k bir anda içeri girdim. Bu acayip bir saçmalik
Ben çok çile çektim dost bilemeyiz tabi ama belki de hepinizden iyi bilirim bu durumları ne rezillikler çektim inanamazsın fakat 2.5 senedir kafam rahat çok şükür yanlışa bulaşmadım sütten ağzım yandığı için bulaşmayı da düşünmüyorum. Çünkü elini verdin mi kolunu alamıyorsun.

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,184
95,478
113
Kanka 6-7 sene önce bende yapıyordum ama 12 taksit ile veriyorlardı şimdi 3 taksit diye biliyorum 3 taksit için hayatta yapılmaz
Zaten yapmam ben en son icraya 2017 de düştüm bir daha da düşmedim bu seneye kadar ufak bir borç var şu moneypaya ben vermemişlerdir diye moneypay üzerinden ödedim 10k bi baktım icrada da 25k yazıyor avukatı da bindirmiş çakallar kendi avukatları ya ilk gün başlatmis işlemi daha
Tefeci zaten bunlar bu işleri kovalıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...