- 14,547
- 26,685
- 113
Heee 5 dk da kaybetme potansiyeline sahip o miktarları 😀 canı sağolsunBıraktı be 200k yı 24 saat sürmedi kaybetmesi öyle bıraktı
Heee 5 dk da kaybetme potansiyeline sahip o miktarları 😀 canı sağolsunBıraktı be 200k yı 24 saat sürmedi kaybetmesi öyle bıraktı
Cihaz parası mi bu kapalıdır ayrıca bu hatBiliyo musun benim kalemimi kırdılar
Biriniz milyoner olsun da ödesin artık şunları kanka ben aylardır 10k bile göremedim 🤣Kanka kalemi direkt totona soksalar bu kadar acıtmazdı bence onlar nasıl faturalar öyle benim 600 fatura 700 gelince tansiyonum düşüyor 🤣
O değil 3 fatura olmuş icraya düşmedi mi buBiriniz milyoner olsun da ödesin artık şunları kanka ben aylardır 10k bile göremedim 🤣
Elektrikli sandalye mi, kursuna dizilme mi, dar ağacımı özgürce seç beğen.Biliyo musun benim kalemimi kırdılar
Kapandı tabi. İki cihaz var hattın üstne. Kalan taksitleri tekte yansıttı son faturaya işte. Total 52 53k borç varCihaz parası mi bu kapalıdır ayrıca bu hat
Hep aynı şekilde yatıyor son maç kalıyor tenis oynuyor ya oran 1.15 e iniyor artık geldi diyoruz hop dönüyor ordan küfür etmez normalde fazla o bile başladı küfürlere 😁Heee 5 dk da kaybetme potansiyeline sahip o miktarları 😀 canı sağolsun
Arıyolar sürekli öde artık diye de açmıyorum avukat aramaya başlar yakındaO değil 3 fatura olmuş icraya düşmedi mi bu
Uykumda kafama 3 el ateşElektrikli sandalye mi, kursuna dizilme mi, dar ağacımı özgürce seç beğen.
Ne bu Turkcell mi cihaz işine girilmez aga sakat iş yaKapandı tabi. İki cihaz var hattın üstne. Kalan taksitleri tekte yansıttı son faturaya işte. Total 52 53k borç var
Sakat icra olayları kanka Allah yardımcın olsun. Şükür kurtardık biz kendimizi darısı başına.Arıyolar sürekli öde artık diye de açmıyorum avukat aramaya başlar yakında
Vodafone. Valla kullanırım diye aldım taa mayısta. İki ay sonra sattık kumarda yedik. Aptallık işte anlık karar verince böyle oluyoNe bu Turkcell mi cihaz işine girilmez aga sakat iş ya
O hatayı bi kere yaptık zamanında iPhone 7 almıştım sonra numarayı değiştik işte hikaye bu kadarNe bu Turkcell mi cihaz işine girilmez aga sakat iş ya
Amin kanka amin çözecez bi şekil ya şakaya vuruyoruz amaSakat icra olayları kanka Allah yardımcın olsun. Şükür kurtardık biz kendimizi darısı başına.
35 milyar fatura mı olır dost bune hammına1 tanesini ödesen yeter
Ah o 900 k sı gitti ya halen unutamadım o kuponu. Serefsiz Carlos alcarazHep aynı şekilde yatıyor son maç kalıyor tenis oynuyor ya oran 1.15 e iniyor artık geldi diyoruz hop dönüyor ordan küfür etmez normalde fazla o bile başladı küfürlere 😁
Ulan ne ümitliydim bugün senden ya. Hadi ben hırsıma yenik düştüm de sen turnuvaya bile giremedin böyle bi bahtsızlık olamazStakeden ödül alan olmadı heralde forumda
2 icram var dost. 1.den sonra yüzsüz oldum, avukat arayinca param yok ödemiyorum dedim rahatlıkla.Arıyolar sürekli öde artık diye de açmıyorum avukat aramaya başlar yakında
Sağlık olsun ödersin inşallah yakın zamandaVodafone. Valla kullanırım diye aldım taa mayısta. İki ay sonra sattık kumarda yedik. Aptallık işte anlık karar verince böyle oluyo