Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı vurucu999 | 5 Kupon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
20000
Kupon Oranı
5.00

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,510
12,154
113
Biz o gereksiz işleri zamanında çok yaptık kankam böyle rahat arka planda kazanmaya
Ne ara yaptın oğlum çok yaptık falan bana caka satıyorsun bizim yanımızda esamen okunmaz senin 2 3 kişiye fi tarihinde 250şer atmış onun ekran görüntüsünü atıyor bana 🤣

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,098
18,626
113

cemsin

Türk
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,304
4,150
113
Ne ara yaptın oğlum çok yaptık falan bana caka satıyorsun bizim yanımızda esamen okunmaz senin 2 3 kişiye fi tarihinde 250şer atmış onun ekran görüntüsünü atıyor bana 🤣
Aynen kankam aynen para babası sizsiniz dağıtmaya devam :) zamanı gelince hal hatır sormayan adamları görünce görecem sizi arka planda oynamaya devam edersin ben gibi

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,747
13,693
113

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,510
12,154
113
Aynen kankam aynen para babası sizsiniz dağıtmaya devam :) zamanı gelince hal hatır sormayan adamları görünce görecem sizi arka planda oynamaya devam edersin ben gibi
Paşam bizi burda hepsi biliyor sıkıntı yok. Benim hiçbirinden de beklentim yok. Senin gibi 250 atıp millete ahlanıp sızlanmıuorum. Bütün gün ekmek kapısı yapmışsın kendine rol takip ediyorsun. Beni bugün şu adamın rolü harici hangi rolde gördün ne zamandır. Yapma gözünü sevdiğim. Etme eyleme kurban olduğum öptüm seni.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...