- 35,197
- 26,005
- 113
Adam batıklara yerleşmiş sen dağıtım diyon kankaCemşit daha çok hoşuma gitti ama şu an konumuz o değil. Cemşitin cebindeki akrebi konuşuyorduk
Adam batıklara yerleşmiş sen dağıtım diyon kankaCemşit daha çok hoşuma gitti ama şu an konumuz o değil. Cemşitin cebindeki akrebi konuşuyorduk
Ne ara yaptın oğlum çok yaptık falan bana caka satıyorsun bizim yanımızda esamen okunmaz senin 2 3 kişiye fi tarihinde 250şer atmış onun ekran görüntüsünü atıyor bana 🤣Biz o gereksiz işleri zamanında çok yaptık kankam böyle rahat arka planda kazanmaya
Para attığın adamlara gereksiz mi diyon sen şimdi ben anlamadım Marley ne diyor buBiz o gereksiz işleri zamanında çok yaptık kankam böyle rahat arka planda kazanmaya
Hayırlı olsun kesene bereket dostum@Marley
@Malatyali44
@Hasim5454
@delaciox
@fearjr1992
@Kemal34
@Lazistan08
@ahmetcansarac61
@AllanSaintMaximin
@Mülayim6060 dostuma roll sözüm var.
Bu arkadaşlar ben diyince IBAN bıraksın bana hepizine çok tşk ederim katılım için.
Kalan dostlar da kusura bakmasın lütfen başka bir kazançta sözüm olsun
Helal lan Taksim delisi cenksinHadi sizi kırmayım vurucunun parası cebinde kalsın o etiket atılan herkes bana yazsın ben göndericem ödülleri
Aynen kankam aynen para babası sizsiniz dağıtmaya devamNe ara yaptın oğlum çok yaptık falan bana caka satıyorsun bizim yanımızda esamen okunmaz senin 2 3 kişiye fi tarihinde 250şer atmış onun ekran görüntüsünü atıyor bana 🤣
Çok yaptık dediğin 2. Bi kanıtı yok aq😁Biz o gereksiz işleri zamanında çok yaptık kankam böyle rahat arka planda kazanmaya
Bol şans mülayimBol şanslar beyler @vurucu999 dostumuzun da kazancı daim olsun darısı aylardır kazanamayanlara.
Adamlar gereksiz demiyorum gereksiz işler diyorum kanka ben kimseye burada haddime değil hakaret etmek banane kim ne yaparsa yaparPara attığın adamlara gereksiz mi diyon sen şimdi ben anlamadım Marley ne diyor bu
@Barrios Gaddarim nerede dost.@Marley
@Malatyali44
@Hasim5454
@delaciox
@fearjr1992
@Kemal34
@Lazistan08
@ahmetcansarac61
@AllanSaintMaximin
@Mülayim6060 dostuma roll sözüm var.
Bu arkadaşlar ben diyince IBAN bıraksın bana hepizine çok tşk ederim katılım için.
Kalan dostlar da kusura bakmasın lütfen başka bir kazançta sözüm olsun
Kalbimizdelistede hata var ben nerdeyim
Bu mesajı bulmak için zorlanmamistir aq tek dağıtım olduğu için hafızasında yer etmistirÇok yaptık dediğin 2. Bi kanıtı yok aq😁
Paşam bizi burda hepsi biliyor sıkıntı yok. Benim hiçbirinden de beklentim yok. Senin gibi 250 atıp millete ahlanıp sızlanmıuorum. Bütün gün ekmek kapısı yapmışsın kendine rol takip ediyorsun. Beni bugün şu adamın rolü harici hangi rolde gördün ne zamandır. Yapma gözünü sevdiğim. Etme eyleme kurban olduğum öptüm seni.Aynen kankam aynen para babası sizsiniz dağıtmaya devamzamanı gelince hal hatır sormayan adamları görünce görecem sizi arka planda oynamaya devam edersin ben gibi
Ss almış onu kaydetmiş aq yeryüzünde başka örneği yok değerlenir daha buBu mesajı bulmak için zorlanmamistir aq tek dağıtım olduğu için hafızasında yer etmistir
Sen capslock banı yemedin mi hdjdjdlistede hata var ben nerdeyim
Kardeşim gereksiz diyorsan o zaman kimseden para da isteme bu saatten sonra gormim senin sinyal yaptığınıAdamlar gereksiz demiyorum gereksiz işler diyorum kanka ben kimseye burada haddime değil hakaret etmek banane kim ne yaparsa yapar
Sana da bol şans enişteBol şans mülayim