- 39,763
- 26,345
- 113
Destekle girona
Girona'da kanka sen fakirsin gelemezsinDüğün nerede kanka bizde gelelim
İnşallah kardeşim benkmSevindim kardom senin adına inşallah bir nebze sıkıntılarına ilaç olur. Braga ve bu basketi de getirip altın vuruşla günü güzel şekilde kapatırız inşallah 🙋♂️
Kalbine göre versin dostum,🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻Uyunur mu dost çok para değilde aylar sonra çift hane çekim yapacak o bile yeter bana 😂 ve inan o kadar ihtiyacım olan bir zaman da geldi ki beni bildiğin ipten alacak inşallah Braga ve basket maçi gelirse
Hadi inşallah KralUyunur mu dost çok para değilde aylar sonra çift hane çekim yapacak o bile yeter bana 😂 ve inan o kadar ihtiyacım olan bir zaman da geldi ki beni bildiğin ipten alacak inşallah Braga ve basket maçi gelirse
u3 olabilir hahahaGirona sahaya u13 ü mü soktun
erhanmı qhbwebhjqwejbk adaşınamı patlattırdınParis’e 4.5 alt feyenoord a 6.5 alt dedik şu jokeri oynadık arkadaşla 2 Side 90+3 te attı aynı anda yattı bu işlerin ecdadı bozulmuş artık
Ben Bragadaki nişana gitmişim yanlışlıklaGirona'da kanka sen fakirsin gelemezsin
hemen gidip bir penaltı çaldırıyorum kanka dur hele ahahaBiriniz de bragaya gol attirin bir yav