- 16,325
- 8,584
- 113
Yüzümüz hiçbir organizasyonda gülmüyorParis’e 4.5 alt feyenoord a 6.5 alt dedik şu jokeri oynadık arkadaşla 2 Side 90+3 te attı aynı anda yattı bu işlerin ecdadı bozulmuş artık
Yüzümüz hiçbir organizasyonda gülmüyorParis’e 4.5 alt feyenoord a 6.5 alt dedik şu jokeri oynadık arkadaşla 2 Side 90+3 te attı aynı anda yattı bu işlerin ecdadı bozulmuş artık
Yok değil o Erhan kazanır ballı o biz başka ugursuzla mücadele veriyoruzerhanmı qhbwebhjqwejbk adaşınamı patlattırdın
Tutmuyor usta yemin etmiş ki tutmuyorYüzümüz hiçbir organizasyonda gülmüyor
Gironayı bilmemde flamengo yediğin yedeği ile çıkmış hem ligi hem şampiyonlar ligini aldılar topçuları tatile yollamışlarGirona sahaya u13 ü mü soktun
2 aydır elbet bi yerde dönecek devran diyorum. Ben öyle dedikçe devran " çokta s☆kimde dönmüyorum " diyorTutmuyor usta yemin etmiş ki tutmuyor
dostum arkadaş @berdus27 miParis’e 4.5 alt feyenoord a 6.5 alt dedik şu jokeri oynadık arkadaşla 2 Side 90+3 te attı aynı anda yattı bu işlerin ecdadı bozulmuş artık
O Sinanın kankasıdostum arkadaş @berdus27 mi
berduştamı zengin oldu be kankadostum arkadaş @berdus27 mi
Var mı bahsimiz o maçaGironayı bilmemde flamengo yediğin yedeği ile çıkmış hem ligi hem şampiyonlar ligini aldılar topçuları tatile yollamışlar
18-19 yasında çocuklar oynuyor gerçi mirassolunda bi iddiası yok
Pokerde de 1000 ligi oynadım 75k idi 20k lık adamlara yedirdi bizi 8. Gidiyordum2 aydır elbet bi yerde dönecek devran diyorum. Ben öyle dedikçe devran " çokta s☆kimde dönmüyorum " diyor
AminnmKalbine göre versin dostum,🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻