- 14,568
- 12,158
- 113
Niye ikisi de gelmesin ne demek istiyorsun kankaGirona gelsin la iyi para veriyor futboldan
Niye ikisi de gelmesin ne demek istiyorsun kankaGirona gelsin la iyi para veriyor futboldan
maalesef Arif efendi okumak lazım1.kupon kaybetti
2.kupon kaybetti
3.kupon Roy malifaliko ya kaldı
4.kuoon girona ortada
Sonuç pek iç açıcı bir tablo yok ortada. Uğursuzluk var.
@vurucu999 kardeşimi bu mutlu gününde yalnız bırakmak istemiyorum kankam sen uyu sabah gelişmelerden haberdar ederizKardeşim sen hala uyumadin mi ya
Uyunur mu dost çok para değilde aylar sonra çift hane çekim yapacak o bile yeter bana 😂 ve inan o kadar ihtiyacım olan bir zaman da geldi ki beni bildiğin ipten alacak inşallah Braga ve basket maçi gelirse@vurucu999 kardeşimi bu mutlu gününde yalnız bırakmak istemiyorum kankam sen uyu sabah gelişmelerden haberdar ederiz
6 k mi atacan sen at ben hesaplar söylerimHaram 6k helal kaç liraya eşittir dost
Gelirse değil. GelinceUyunur mu dost çok para değilde aylar sonra çift hane çekim yapacak o bile yeter bana 😂 ve inan o kadar ihtiyacım olan bir zaman da geldi ki beni bildiğin ipten alacak inşallah Braga ve basket maçi gelirse
Düğün nerede kanka bizde gelelim@vurucu999 kardeşimi bu mutlu gününde yalnız bırakmak istemiyorum kankam sen uyu sabah gelişmelerden haberdar ederiz
Sevindim kardom senin adına inşallah bir nebze sıkıntılarına ilaç olur. Braga ve bu basketi de getirip altın vuruşla günü güzel şekilde kapatırız inşallah 🙋♂️Uyunur mu dost çok para değilde aylar sonra çift hane çekim yapacak o bile yeter bana 😂 ve inan o kadar ihtiyacım olan bir zaman da geldi ki beni bildiğin ipten alacak inşallah Braga ve basket maçi gelirse
Harbi bu nasıl başlangıç Ağa 😂Girona ya kg yok kim oynadı lan
devam balımoha dep saplake yapıyor 0-10 seri 147 VRR