- 15,874
- 16,907
- 113
Öder de çok cazip bir site değildi dostBu sitede sıkıntı yaşamayız dimi dostlar
Öder de çok cazip bir site değildi dostBu sitede sıkıntı yaşamayız dimi dostlar
Kimisi geriden geliyo cane 😂😂Gün sonumu kaldı cane
Yaşamazsın ya sanmıyorum 100 k çekimlerimi 4 ay önce yarım saate gönderiyordu,tabi belamızı bulduk sonra slottaBu sitede sıkıntı yaşamayız dimi dostlar
Guncelleme var dost suan ama yüzde 99 gelir de biraz gec gelir gibi 50k için yamuk yapmazlar çok yatıran insanlar var buraya biraz araştırdım siteyi gelir paranBu sitede sıkıntı yaşamayız dimi dostlar
Ulan her konuya nasıl bu kadar hakımsınn puahahGuncelleme var dost suan ama yüzde 99 gelir de biraz gec gelir gibi 50k için yamuk yapmazlar çok yatıran insanlar var buraya biraz araştırdım siteyi gelir paran
Farkındayım dost senlen mamoste birbirinize çok benziyorsunuz o konudaÇok boş konuşmayı da sevmem zaten mesaj sayıma bakarsan anlarsın 2018 den beri bu kadar 🙂
2 milyon ezen adam bu tüm siteleri denemiştir 2 milyon ileUlan her konuya nasıl bu kadar hakımsınn puahah
her hafta içi iyi alıstılar bunlar
Bu mantıklı geldı2 milyon ezen adam bu tüm siteleri denemiştir 2 milyon ile
Isin ehli olduk artık puahaUlan her konuya nasıl bu kadar hakımsınn puahah
Mantıksız konuştuğum vaki değildirBu mantıklı geldı
Suan piyasada para yatirmadigim site kalmamış neredeyse simdiden mayıs ayini bekliyorum dogum gunu için puaha2 milyon ezen adam bu tüm siteleri denemiştir 2 milyon ile
Bısıler yapamazmıyızSaat.gec ancak 2:30 u bulur çekim
Türkiye Yunanistan ne olur finalde miyiz Yunanlar da fena değilIsin ehli olduk artık puaha
İnandın mı bu dediğine hahahahahjaBısıler yapamazmıyız
Yakışır kardesim o gün foruma girmezsinSuan piyasada para yatirmadigim site kalmamış neredeyse simdiden mayıs ayini bekliyorum dogum gunu için puaha
Ante yi durdurursak bı numaraları yok gibi vallaTürkiye Yunanistan ne olur finalde miyiz Yunanlar da fena değil
Nıye gelmesınYakışır kardesim o gün foruma girmezsin