- 13,375
- 23,404
- 113
Bilemem onu da siz düşünün ona göre davranın 😅Hafiye mis n yoksa dost 😅
Bilemem onu da siz düşünün ona göre davranın 😅Hafiye mis n yoksa dost 😅
Kanka sendr kolay kaybedıyorsun zor cekıyorsunBu betpipo ya sövüp gelsem mi 10 saat de ödeyin site mi olur yav
1.5k çekimi 1 saatte göndermiştiler bana ondan sonra tövbe ettimBu betpipo ya sövüp gelsem mi 10 saat de ödeyin site mi olur yav
Sorma yav nolcak bu halimizKanka sendr kolay kaybedıyorsun zor cekıyorsun
Allahini seversen unut dedik şu 1.5 milyonu yok artık o para gitti puf oldu kanka1.5k çekimi 1 saatte göndermiştiler bana ondan sonra tövbe ettim
Ara sıra uzun uzun sohbet ediyom sen denk gelmemişsin🙂Tam loserslik adamdın valla ilk kez bu kadar uzun uzun konuştuğunu gördüm dost puaha
Dandıklerden uzak durcan ama oralarda sansın tutuyorSorma yav nolcak bu halimiz
Yok ya betpipodan 1.5k cektim 1.5milyonu nasil ödesin o site puahaAllahini seversen unut dedik şu 1.5 milyonu yok artık o para gitti puf oldu kanka
Tumbetde 50 tane kupon var hepsi min 10k bı tane tutan var oda 1.30 oran tekli mi neDandıklerden uzak durcan ama oralarda sansın tutuyor
Güncelleme muhabbeti doğru sanırım
Gelir o ödeme gün sonu muhabbtine denk geldin bence
Olabilir ben ilk kez şahit oldum dost o yuzden dedimAra sıra uzun uzun sohbet ediyom sen denk gelmemişsin🙂
Benim ki güncelleme değildi la@KANSIZ buda senden
Sitenin capsizligiydiBenim ki güncelleme değildi la
Hiç oynamadimBu sitede sıkıntı yaşamayız dimi dostlar
Gün sonumu kaldı caneGelir o ödeme gün sonu muhabbtine denk geldin bence
Çok boş konuşmayı da sevmem zaten mesaj sayıma bakarsan anlarsın 2018 den beri bu kadar 🙂Olabilir ben ilk kez şahit oldum dost o yuzden dedim