- 4,583
- 3,455
- 113
Hiç içmemek en guzelidirMerhaba arkadaşlar, tecrübesi olan arkadaşlar bizi aydınlatırsa sevinirim
Hiç içmemek en guzelidirMerhaba arkadaşlar, tecrübesi olan arkadaşlar bizi aydınlatırsa sevinirim
Ben görmedim o markayı reisBeluga votka gibi ickimi var.
Ötesi alkol yok
Nasıl görmedinBen görmedim o markayı reis
Sek nasıl içiyosun aga yaHergun sek 35 lim yeni rakı içerim yoksa ayilmiyorum
37 yaşındayım 😆Nasıl görmedinkaç yaşındasın ki
Ciğerlere selamHergun sek 35 lim yeni rakı içerim yoksa ayilmiyorum
Ama anımsar gibiyimNasıl görmedinkaç yaşındasın ki
Karadağ dan mı ne geliyordu o bodka yamlış hatırlamıyorsam37 yaşındayım 😆
Güzel bence yaAma anımsar gibiyim
Ust segmentBen görmedim o markayı reis
Bir kere şırnakta tekel baiye girdim, adam sana bi votka verecem çok güzel dedi, kırmızı termos gibi şişe, incir votkasıymıl, azar azar iç abe dedi. Denmark yazıyordu kaçak muhtemelen, şeker gibi tadı ben şişeyi bitrdim etraf çizgi film gibi oldu, sabah kalktım baş ağrısı falan hiç bişey yokHerkesin damak tadı farklı tabi
Siz başka bişey içmiş olabilir misiniz kralBir kere şırnakta tekel baiye girdim, adam sana bi votka verecem çok güzel dedi, kırmızı termos gibi şişe, incir votkasıymıl, azar azar iç abe dedi. Denmark yazıyordu kaçak muhtemelen, şeker gibi tadı ben şişeyi bitrdim etraf çizgi film gibi oldu, sabah kalktım baş ağrısı falan hiç bişey yok
Bide ts fener maçına oynadın mı tamamdır 😀😀Bu akşam 50 lik viski akar gibi yanına bitter antep şeftali yeterli ufakta puro
Ama güzel kanka ben beğendim bir kez içtimUst segment
Türkiye gelmişti pahalı diye çıktı sonra.votkanin babası beluga.
Bende yurt dışında çalışırken öğrendim,yok böyle birşey öyle diyeyim, içiyorsun kafa ağrısı diye birşey yok ,zımba gibi uyanıyorsun
Yok agam içmedim başka bişey 😆Siz başka bişey içmiş olabilir misiniz kralhahaha
Emin miyiz abiYok agam içmedim başka bişey 😆