- 746
- 317
- 63
İçtim fark etmiyor ya da bana hafif geliyor bilmiyorumSiyah şişeli ballentines içtin mi?
İçtim fark etmiyor ya da bana hafif geliyor bilmiyorumSiyah şişeli ballentines içtin mi?
İçmemişsin bence chivas daha ağır diyorsan 🙂İçtim fark etmiyor ya da bana hafif geliyor bilmiyorum
Tam hatırlamıyorum olabilir zaten balantines arkadaş ortamında içtim kendim alıp içmem hafif geliyor banaİçmemişsin bence chivas daha ağır diyorsan 🙂
Içerken serçe parmak kaldiriyon mu ustașimdi adam boșa dememiș bunu votkamla eriği çalıştır diye ziya kısaca meyve ama her alkolün yaninda fındik fistik olacak 😃
Kişiye göre değişir ben sade sodayla içiyorumBeyler viski en iyi neyle gider ?
Soda ve çikolata dene teşekkür edersinBeyler viski en iyi neyle gider ?
Cikolatayi fındıklı top şekilde satılıyor onu almanı tavsiye ederimBeyler viski en iyi neyle gider ?
tecrübem çokta tarifim votkadan pahalı olur birde bebiş ortamına uygunMerhaba arkadaşlar, tecrübesi olan arkadaşlar bizi aydınlatırsa sevinirim
Chivas bal gibi hızlı karışıyor iyi kafası var hepsine göreİçmemişsin bence chivas daha ağır diyorsan 🙂
Mekana gidicen sahneli arabesk vitrin sahne favCikolatayi fındıklı top şekilde satılıyor onu almanı tavsiye ederim
Mekanda geçirirler knk fiyatiMekana gidicen sahneli arabesk vitrin sahne fav
Masan donatilicak meyve yeterli kivi armut favorim
Viskiye 2 buz yumusatir yanına kivi portakal muz varsa ananas şahane olur.Beyler viski en iyi neyle gider ?
Votka kola ile karıştırılıp içilir meze de yanında yediğin abur cuburlara denir fındık fıstık amigo cips muz elma falanMerhaba arkadaşlar, tecrübesi olan arkadaşlar bizi aydınlatırsa sevinirim
Metin nerelisin senVotka kola ile karıştırılıp içilir meze de yanında yediğin abur cuburlara denir fındık fıstık amigo cips muz elma falan![]()
Reis naber özele gelirmisinMetin nerelisin sen
Çorum turbo nun hemşiresiMetin nerelisin sen