Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Volta APX5 Alınır Mı

Darq6784

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,645
2,226
113
Biliyorum türk malı diye çok öneren yok ama maximum 1 sene kullanacağım bir motor arıyorum ilk motorum olacak sonra yükselteceğim zaten 1 sene idare etmez mi beni?
Şehir içi ve ara sıra Hatay'dan Adana'ya, Mersin'e gitmeyi düşünüyorum.
Çok ucuza temiz satan buldum kaçırmak da istemiyorum.

Kullanıcı yorumları da kötü değil İstanbul'dan Antalya'ya giden var.
Volta bu sefer iyi iş çıkarmış vs diyorlar.

Eğer ikinci el scooter öneriniz varsa bütçem maximum 55.000₺ zorlarsam 60.000₺ (bu motor 48.000₺ 7000kmde)

Ekli dosyalar

numbrella

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,116
1,572
113
Biliyorum türk malı diye çok öneren yok ama maximum 1 sene kullanacağım bir motor arıyorum ilk motorum olacak sonra yükselteceğim zaten 1 sene idare etmez mi beni?

Eğer ikinci el scooter öneriniz varsa bütçem maximum 55.000₺ zorlarsam 60.000₺ (bu motor 48.000₺ 7000kmde)
Rezz
Rezz bende tam motor bakıyodum arkadaşm kuba almış 74kya sıfır modelini bilmiyorum bu tarz birşey

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,989
11,348
113

Çöp motor honda activa s al 50000 km olsun japon olsun

Acars

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
156
49
28
Honda activa öneririm o bütçeye

swindler99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
923
372
63
65.000kmde 2013 PCX buldum aynı fiyat yapışayım mı buna @TheMachine @swindler99 @Acars
Kozmetik çok iyi değil ama halledilir gibi koltuğu da biraz yıpranmış
Ustaya göster motoru sağlamsa her türlü alınır muhtemelen kuryeden çıkmadır ustaya baktır motor diriyse al zannımca motoru iyi durumdadır usta motoru iyidir derse al kat kat iyidir.

Darq6784

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,645
2,226
113
Ustaya göster motoru sağlamsa her türlü alınır muhtemelen kuryeden çıkmadır ustaya baktır motor diriyse al zannımca motoru iyi durumdadır usta motoru iyidir derse al kat kat iyidir.
Adam eşimle birlikte kullandım dedi 6 yıldır bende dedi muhtemelen kurye motoru değildir adam kuryeye benzemiyor

Darq6784

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,645
2,226
113
Koltugu bir kılıfla halledersin grenajların çiziğine felanda çok takılma derim haliyle 65binde motor illaki olacak önemli olan altında yatan
Bakımları falan 1 ay önce serviste yapılmış kağıtları mevcut dedi stop lambası arızalıydı onu da yaptırdım dedi

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,335
12,342
113

Kanka geçen sen motor almamışmıydın

domenico

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
393
194
43
Yok kanka muhabettini yapmışımdır alıcam diye
reisim bence kimseyi dinleme bu işler nasip kısmet başkası 1000km yapmadan motor yatar sen 100k km yaparsın hiç belli olmaz içine hangisi siniyor ise onu al önemli olan senin keyif alarak sürmen ve kullanman