- 20,666
- 12,502
- 113
Hatırladım bir şey önermiştim Orda ama onu da hatırlayamıyorumYok kanka muhabettini yapmışımdır alıcam diye
Hatırladım bir şey önermiştim Orda ama onu da hatırlayamıyorumYok kanka muhabettini yapmışımdır alıcam diye
Servis bakımı iyi değil genelde yağ koymayıp değiştik hava filtresi değişmeden değiştik diyokar ama akside olabilir tabi servisten servise fark var göster ustaya motoru varyayörleri sağlamsa kaçırmaBakımları falan 1 ay önce serviste yapılmış kağıtları mevcut dedi stop lambası arızalıydı onu da yaptırdım dedi
Hocam lakin görünen köyde klavuz istemez kuryeyim bende çin malıda motor kullandım japon malıda bu arkadaş o türk malı motoru alınca bir kaç ay içinde sıkıntılar baş göstermeye başlayacak heleki gezmeyi seven biriyse kesinlikle bahsettiği motoru alınca pişman olck nacizane tavsiyem türk malı çin malı motorlara çok yanaşmasın püşman olur tabi genede içine hangisi siniyorsa alsın kendi bilecegi iş.reisim bence kimseyi dinleme bu işler nasip kısmet başkası 1000km yapmadan motor yatar sen 100k km yaparsın hiç belli olmaz içine hangisi siniyor ise onu al önemli olan senin keyif alarak sürmen ve kullanman
Hangi il de kullanmış cano motor için günlük kullanımda 6 ayda evli birisi için çok fazla km ben kendi motorumla her gün ama hergün gezerek 10k km yaptım ama evli birisi muhtemelen çalılıyordurda ben ihtimal vermiyorum ki kendisi 60k km yapsınAdam eşimle birlikte kullandım dedi 6 yıldır bende dedi muhtemelen kurye motoru değildir adam kuryeye benzemiyor
6 ay değil yıl dostHangi il de kullanmış cano motor için günlük kullanımda 6 ayda evli birisi için çok fazla km ben kendi motorumla her gün ama hergün gezerek 10k km yaptım ama evli birisi muhtemelen çalılıyordurda ben ihtimal vermiyorum ki kendisi 60k km yapsın