Cumartesi saat 10:52'de #61 kara23 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 1,422 763 113 morgana' Alıntı: bende onu çekemezsin demisim dimi ama zaten ne cekilebileceğinide vodafone sitesinden atmısım okuyup Genişletmek için tıkla ... Vodafone bakma sen diğeri olsa bile çekemez karta aktarilmiyor o bakiye sadece kendin yükleme yaparsan onu cekebilirsin
morgana' Alıntı: bende onu çekemezsin demisim dimi ama zaten ne cekilebileceğinide vodafone sitesinden atmısım okuyup Genişletmek için tıkla ... Vodafone bakma sen diğeri olsa bile çekemez karta aktarilmiyor o bakiye sadece kendin yükleme yaparsan onu cekebilirsin
Cumartesi saat 11:00'de #62 M morgana Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 2,004 1,312 113 kara23' Alıntı: Vodafone bakma sen diğeri olsa bile çekemez karta aktarilmiyor o bakiye sadece kendin yükleme yaparsan onu cekebilirsin Genişletmek için tıkla ... doğrudur ben sadece okuduklarıma göre attım vodafone kullanan birisi değilim baska arkadas dmden sormasaydı bu konuya dahil bile olmazdım benlik konu değil çünkü
kara23' Alıntı: Vodafone bakma sen diğeri olsa bile çekemez karta aktarilmiyor o bakiye sadece kendin yükleme yaparsan onu cekebilirsin Genişletmek için tıkla ... doğrudur ben sadece okuduklarıma göre attım vodafone kullanan birisi değilim baska arkadas dmden sormasaydı bu konuya dahil bile olmazdım benlik konu değil çünkü
Cumartesi saat 18:24'de #63 F fiasko Üye Yeni Üye 19 2 3 Dostlar Vodafone pay sanal kartla nasıl yatırım yaparım bilen var mı kredi kartı ziraat hiç bir yere yatıramıyorum
Dostlar Vodafone pay sanal kartla nasıl yatırım yaparım bilen var mı kredi kartı ziraat hiç bir yere yatıramıyorum