Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu VidoBet - 500 TL Deneme Bonusu (5k Yap, 200 Yatır, 700 Çek)

ali77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,144
352
83
Vay arkadas burayada uyeymisiz

karaca94

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
83
18
8
30 betle oyuna girdim saçma sapan
ÖDEMEDİ

Akkurt2344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
522
272
63
Bu siteye yatırım yapılmaz. Merdiven altı

mamy46

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
103
21
18
Çoklu olmuşsunuz diyo ip diyo kendir diyor eklemiyor.

SakaryalıTatanga

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,197
558
113
Dostlar az önce denk geldim isteyen denesin. Kodu üye olurken girmeniz gerekiyor.

deneme500

Deneme500 koduyla üye olan kullanıcılarımızın faydalanabileceği 500 TL deneme bonusunu yalnızca EGT, Pragmatic ve Spor sağlayıcılarında kullanabilirsiniz.
Bakiyeniz en az 5000 TL olduğunda, canlı destek hattına bağlanarak bakiyenizi 500 TL olarak düzenlettirmeniz gerekmektedir.
Düzenleme sonrası, 200 TL yatırım yapıp 1x çevirim şartını tamamlayarak maksimum 700 TL çekim yapabilirsiniz.
Çoklu IP tespiti bulunan üyelikler bu bonustan yararlanamaz.
Bol şans dileriz!
Bakıye 5000 tl okdu yolluyorlarmı knkalar

emre45566

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,546
471
83
Yatırım şartı olmasaydı iyidi

Boomer-man

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
43
16
8
Uzak bir sebep değil bildiğin vütün deneme bonusu alamama nedenleri kopyala yapıstır yazıyor sebebi nedir bunları biliyorum diyorum bunlardan biri işte yazdım bir zahmet okuyun diyo akşam numunesi yavuz ne bekliyordukki 500 lira şovuyla bilgilerinizi çalıyorlar sebepsiz ce iptal ediyorlar çirkefliğinde böylesi ya tamamen kaldır yada vermiyorswn bir zahmet bir cümlede yardımcı olduğunu hissettir çapsızlıkları davranıslarına yansıyan nadir dolandırıcı site değilde nesin? Kaldır verme bonusu ama diktur belliki site bedavayq gelmiş batması umurlarında değil yine açarız yol geçen hani eşşek tüğünden yapılan çakma ipek yolu oldu ülkemiz bu alanda yazık gerçekten vöyle kamiller site yönetiyo kafalarına göre yersen..