- 341
- 161
- 43
Cekım yapan var mı arkadaşlar para yatırılır mı
Bende bakıye düzenledim haber beklıyorum.Dostlar 5k yaptım canlıya yazdım 500'e düzeltti bakiyemi, 200 yatırdım 1 tur çevirdim 200'ü, 700 çekim verdim şimdi. Gelirse haber veririm.
hadi bakalım bekliyoz aga bende sabah atıcam seninki gelcekmi bakalımBende bakıye düzenledim haber beklıyorum.
iyi aga bedavadan 500 yaptık ozmn eyv bilgin için
200 YTL yatırım dan sonrasını okumadım knk Allah bilir kaç x çevirtirirler üstüne ödemmezler yatırdığın 200 1 çerez bide küçük Coca Cola parası yaparlarDostlar az önce denk geldim isteyen denesin. Kodu üye olurken girmeniz gerekiyor.
deneme500
Deneme500 koduyla üye olan kullanıcılarımızın faydalanabileceği 500 TL deneme bonusunu yalnızca EGT, Pragmatic ve Spor sağlayıcılarında kullanabilirsiniz.
Bakiyeniz en az 5000 TL olduğunda, canlı destek hattına bağlanarak bakiyenizi 500 TL olarak düzenlettirmeniz gerekmektedir.
Düzenleme sonrası, 200 TL yatırım yapıp 1x çevirim şartını tamamlayarak maksimum 700 TL çekim yapabilirsiniz.
Çoklu IP tespiti bulunan üyelikler bu bonustan yararlanamaz.
Bol şans dileriz!
İşyerinden bağımlı slot manyağı bir arkadaşım burdan sürekli oynar ve her ay düzenli maxwin alır hicde param kaldı demedi ilginçDostlar az önce denk geldim isteyen denesin. Kodu üye olurken girmeniz gerekiyor.
deneme500
Deneme500 koduyla üye olan kullanıcılarımızın faydalanabileceği 500 TL deneme bonusunu yalnızca EGT, Pragmatic ve Spor sağlayıcılarında kullanabilirsiniz.
Bakiyeniz en az 5000 TL olduğunda, canlı destek hattına bağlanarak bakiyenizi 500 TL olarak düzenlettirmeniz gerekmektedir.
Düzenleme sonrası, 200 TL yatırım yapıp 1x çevirim şartını tamamlayarak maksimum 700 TL çekim yapabilirsiniz.
Bol şans dileriz!
Kankam bende alicam 5k yaparsam yardımcı olurmusun beni bilirsin çekim den sonra hemen atsrimDostlar 5k yaptım canlıya yazdım 500'e düzeltti bakiyemi, 200 yatırdım 1 tur çevirdim 200'ü, 700 çekim verdim şimdi. Gelirse haber veririm.
Sadece yatırdığın 200'ü bi tur çeviriyosun kral, zaten 1 tur çevirirken kuruş bile kazanamasan en kötü 500 çekersin öyle düşün200 YTL yatırım dan sonrasını okumadım knk Allah bilir kaç x çevirtirirler üstüne ödemmezler yatırdığın 200 1 çerez bide küçük Coca Cola parası yaparlar
Spor tek maç 1.30 vs oynayıp slota geçsek olurmu aldım sağolDostlar az önce denk geldim isteyen denesin. Kodu üye olurken girmeniz gerekiyor.
deneme500
Bol şans dileriz!
Bethand dan da aldım önce bunu oynayalım işsizim acil para lazımSadece yatırdığın 200'ü bi tur çeviriyosun kral, zaten 1 tur çevirirken kuruş bile kazanamasan en kötü 500 çekersin öyle düşün![]()
Ben slot oynadım sonra spora geçtim 1,40 orana bastım sorun olmadı, yine de canlıya sor istersenSpor tek maç 1.30 vs oynayıp slota geçsek olurmu aldım sağol
İyimiş knkm ozaman teşekkürler paylaşım içinSadece yatırdığın 200'ü bi tur çeviriyosun kral, zaten 1 tur çevirirken kuruş bile kazanamasan en kötü 500 çekersin öyle düşün![]()
Şu splash kaldırılsın aga ödemeler rezaletin rezaleti ana paramla oynasam da 20x i geçmiyor 1 aydır böyle keyif alamıyoruz yaDostlar az önce denk geldim isteyen denesin. Kodu üye olurken girmeniz gerekiyor.
deneme500
Bol şans dileriz!