Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu VidoBet - 500 TL Deneme Bonusu (5k Yap, 200 Yatır, 700 Çek)

Lawlss

Promo Kodcu Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,504
10,312
113
Dostlar az önce denk geldim isteyen denesin. Kodu üye olurken girmeniz gerekiyor.

deneme500

Deneme500 koduyla üye olan kullanıcılarımızın faydalanabileceği 500 TL deneme bonusunu yalnızca EGT, Pragmatic ve Spor sağlayıcılarında kullanabilirsiniz.
Bakiyeniz en az 5000 TL olduğunda, canlı destek hattına bağlanarak bakiyenizi 500 TL olarak düzenlettirmeniz gerekmektedir.
Düzenleme sonrası, 200 TL yatırım yapıp 1x çevirim şartını tamamlayarak maksimum 700 TL çekim yapabilirsiniz.
Çoklu IP tespiti bulunan üyelikler bu bonustan yararlanamaz.
Bol şans dileriz!

Hdeprem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,182
303
83
Dostlar az önce denk geldim isteyen denesin. Kodu üye olurken girmeniz gerekiyor.

deneme500

Deneme500 koduyla üye olan kullanıcılarımızın faydalanabileceği 500 TL deneme bonusunu yalnızca EGT, Pragmatic ve Spor sağlayıcılarında kullanabilirsiniz.
Bakiyeniz en az 5000 TL olduğunda, canlı destek hattına bağlanarak bakiyenizi 500 TL olarak düzenlettirmeniz gerekmektedir.
Düzenleme sonrası, 200 TL yatırım yapıp 1x çevirim şartını tamamlayarak maksimum 700 TL çekim yapabilirsiniz.
Bol şans dileriz!
Teşekkürler

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,063
21,558
113

deneme500

Bol şans dileriz!
Tsk çok güzel bonus hemen alalım çok saol paylasim için kanka

Gs190536

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
657
135
43
Girdim aynı isim soyisimle farklı üyelik olduğu için bonus hakkınız yoktur diyor yavşaklar

Muratx04

Marjinal ✨
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
374
137
43
Üyelik varmış

Desparw

Galatasaray
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,514
2,307
113
coklu ıp yalanı atıor onu bıle bıle uye olun olcaksanız

mendo1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,034
137
63

deneme500

Bol şans dileriz!
Bunu bile almışım almadığım bonus kalmamış

aykut35

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15
0
1
Boş site aynı ıp diye belirtiyor biliyordum bir saçmalık çıkıcağını aynı isim soy ad diyor simdide kendi internetim ile oldum birde wifide değil 😂😂

Ekli dosyalar