cemsin
Türk olmayı her omuz her baş her yürek kaldıramaz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
- 5,387
- 2,587
- 113
Olum gidin evlenin kendinizi zehirliceksiniz
Tabikide getir ekmeğiniEt dagıtımı gelırmı
Buradayım reis ya sağolasıniyilik dost yaşıyoruz güç bela bi halini hatrını sorim dedim
Kaç gündür göremiyom seni
Icını alamda cok et alsınTabikide getir ekmeğini
Dost bende zehirlenir diye verdim tarifi tamamen sallamasyondu ama baya mantıklı geldi bana ama forumu düşündüm rollerde 1 kişi eksik oluruz kar cebe yakışırOlum gidin evlenin kendinizi zehirliceksiniz
Hahahahhaha kabız miİshal kabız olursun öyle daha kötü hayvanın ıyyyy
Fakirlikte prime yapmışsın hahahahahIcını alamda cok et alsın
Kankam tavuk zaten soslu almışsın. Direk fırın tepsisine ser üstüne yağ gezdir önceden isıttığın fırına koy 220 derecede 50-60 dk pisirHeycan yaptım kanka aylar sonra et yiyecem kusurumu maruz gor5
Helva yapacak malzeme. Pahalı durun beyler ölmeyinDost bende zehirlenir diye verdim tarifi tamamen sallamasyondu ama baya mantıklı geldi bana ama forumu düşündüm rollerde 1 kişi eksik oluruz kar cebe yakışır
Abi siksen yapamam fırın işini tavaya yağ koyup yaradana sığınacam artıkKankam tavuk zaten soslu almışsın. Direk fırın tepsisine ser üstüne yağ gezdir önceden işittiği fırına koy 220 derecede 50-60 dk pisir
KüstümDost bende zehirlenir diye verdim tarifi tamamen sallamasyondu ama baya mantıklı geldi bana ama forumu düşündüm rollerde 1 kişi eksik oluruz kar cebe yakışır
18-24
murom şaka şaka o tarifi kimseye vermezdim sana verdim değerimi bil denendi onaylandı.Küstüm
Tebrikler dost