Victorosimhen
🇹🇷Karadenizli🇹🇷 Ben imkansıza zar attım..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
- 17,116
- 6,376
- 113
Ziraat haydiiiiiii
Eyv kardeşimHoşgeldin knk
İyi reis senden naberdost nabersin![]()
He ilk adımı yapmışsın gelelim 2 adımı tavuğun taltşşk kısmını çöpe atıyorsun tavuğu parçalıyorsun sonra yağ salça karabiber pulbiber sarımsak karışıyorsun sarınsağı özellikle eziceksin ağıza gelmesin sonra ocağı açıp bu dediklerimi salça ile kavur az su fazla sulu olmıcak koyu şekilde sonra tavuğu ele alıp sos ile döveve döve soslayoğ fırına veriyosun 1 saat sonra zehirlenmezsen ben burdayım afiyet olsunKanka kaptım zaten pişirme diyorum abiiiiiiiiii
Heycan yaptım kanka aylar sonra et yiyecem kusurumu maruz gor5Pirzola ya köri sos olmaz zaten. Elendin
Et dagıtımı gelırmıHeycan yaptım kanka aylar sonra et yiyecem kusurumu maruz gor5
Yemek tarifi😂He ilk adımı yapmışsın gelelim 2 adımı tavuğun taltşşk kısmını çöpe atıyorsun tavuğu parçalıyorsun sonra yağ salça karabiber pulbiber sarımsak karışıyorsun sarınsağı özellikle eziceksin ağıza gelmesin sonra ocağı açıp bu dediklerimi salça ile kavur az su fazla sulu olmıcak koyu şekilde sonra tavuğu ele alıp sos ile döveve döve soslayoğ fırına veriyosun 1 saat sonra zehirlenmezsen ben burdayım afiyet olsun
En iyisi çiğ yiyin hahahahahhaHe ilk adımı yapmışsın gelelim 2 adımı tavuğun taltşşk kısmını çöpe atıyorsun tavuğu parçalıyorsun sonra yağ salça karabiber pulbiber sarımsak karışıyorsun sarınsağı özellikle eziceksin ağıza gelmesin sonra ocağı açıp bu dediklerimi salça ile kavur az su fazla sulu olmıcak koyu şekilde sonra tavuğu ele alıp sos ile döveve döve soslayoğ fırına veriyosun 1 saat sonra zehirlenmezsen ben burdayım afiyet olsun
Afiyet olsun kankamHeycan yaptım kanka aylar sonra et yiyecem kusurumu maruz gor5
Mersin'e yollaEt dagıtımı gelırmı
Ben zehir şefYemek tarifi😂
iyilik dost yaşıyoruz güç bela bi halini hatrını sorim dedimİyi reis senden naber
İshal kabız olursun öyle daha kötü hayvanın ıyyyyEn iyisi çiğ yiyin hahahahahha
Helal dostttyBen zehir şef