http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Victorosimhen & Tekli

Kupon Miktarı
2000
Kupon Oranı
1.30

Victorosimhen

🇹🇷Karadenizli🇹🇷 Ben imkansıza zar attım..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,115
6,375
113
Ziraat haydiiiiiii
 

cemsin

Türk olmayı her omuz her baş her yürek kaldıramaz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,365
2,569
113
14-21
 

JoeQuanqa

Cennetteki Mahalle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,520
25,158
113
Kanka kaptım zaten pişirme diyorum abiiiiiiiiii
He ilk adımı yapmışsın gelelim 2 adımı tavuğun taltşşk kısmını çöpe atıyorsun tavuğu parçalıyorsun sonra yağ salça karabiber pulbiber sarımsak karışıyorsun sarınsağı özellikle eziceksin ağıza gelmesin sonra ocağı açıp bu dediklerimi salça ile kavur az su fazla sulu olmıcak koyu şekilde sonra tavuğu ele alıp sos ile döveve döve soslayoğ fırına veriyosun 1 saat sonra zehirlenmezsen ben burdayım afiyet olsun
 

cemsin

Türk olmayı her omuz her baş her yürek kaldıramaz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,365
2,569
113
Ziraat bankası her zamana devletin en büyük. Bankası buradada önde
 

Victorosimhen

🇹🇷Karadenizli🇹🇷 Ben imkansıza zar attım..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,115
6,375
113
He ilk adımı yapmışsın gelelim 2 adımı tavuğun taltşşk kısmını çöpe atıyorsun tavuğu parçalıyorsun sonra yağ salça karabiber pulbiber sarımsak karışıyorsun sarınsağı özellikle eziceksin ağıza gelmesin sonra ocağı açıp bu dediklerimi salça ile kavur az su fazla sulu olmıcak koyu şekilde sonra tavuğu ele alıp sos ile döveve döve soslayoğ fırına veriyosun 1 saat sonra zehirlenmezsen ben burdayım afiyet olsun
Yemek tarifi😂
 

murobaşkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,757
14,125
113
He ilk adımı yapmışsın gelelim 2 adımı tavuğun taltşşk kısmını çöpe atıyorsun tavuğu parçalıyorsun sonra yağ salça karabiber pulbiber sarımsak karışıyorsun sarınsağı özellikle eziceksin ağıza gelmesin sonra ocağı açıp bu dediklerimi salça ile kavur az su fazla sulu olmıcak koyu şekilde sonra tavuğu ele alıp sos ile döveve döve soslayoğ fırına veriyosun 1 saat sonra zehirlenmezsen ben burdayım afiyet olsun
En iyisi çiğ yiyin hahahahahha
 

cemsin

Türk olmayı her omuz her baş her yürek kaldıramaz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,365
2,569
113
15-23
 
Üst