Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Victor Osimhen

wildsoul93

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,221
700
113
benim bildiğim bizim yönetim göztepeden romuloyu alır bu saatten sonra:D

Nur2461

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,009
111
63
Ali Koc denen vasifsiz yali cocugu Osimheni getiremiyor diye Galatasaray gelmesin diye calisma yapiyor ezikligin boylesi bu yali cocugu uslanmaz...

Osimhen Galatasaraya G E L E C E K !

Zerre suphem yoktur.

Lakin Kaleye kanata ve sağ beke odaklanmamiz lazim.

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,063
21,558
113
Ali Koc denen vasifsiz yali cocugu Osimheni getiremiyor diye Galatasaray gelmesin diye calisma yapiyor ezikligin boylesi bu yali cocugu uslanmaz...

Osimhen Galatasaraya G E L E C E K !

Zerre suphem yoktur.

Lakin Kaleye kanata ve sağ beke odaklanmamiz lazim.
On numara kim gs de suan dost peki gs nin iyi bir 10 numaraya çok ihtiyacı var suan

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,092
1,971
113
On numara kim gs de suan dost peki gs nin iyi bir 10 numaraya çok ihtiyacı var suan
Niye on numarasiz top oynanmiyor mu olmayınca olmuyor mu
Hem ön numara hem icardi osimhen falan olacak ya alalh aşkına bu işler kağıt üzerinde yazma ile olmuyor

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,063
21,558
113
Niye on numarasiz top oynanmiyor mu olmayınca olmuyor mu
Hem ön numara hem icardi osimhen falan olacak ya alalh aşkına bu işler kağıt üzerinde yazma ile olmuyor
10 numara olur ama icardi ve osim sl macinda birlikte oynarsa sen o zman gor samatayi 10 numara olması lazım oyunun beyni olmadan oyun oynanmaz

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,092
1,971
113
10 numara olur ama icardi ve osim sl macinda birlikte oynarsa sen o zman gor samatayi 10 numara olması lazım oyunun beyni olmadan oyun oynanmaz
Geçen sene tothame on numarasiz oynandı icardi osimhen birşey mi oldu?
Millet 4-2-3-1 sisteminden geceli yıllar oldu herkes 4-3-3- döndü veya 3-5-2 ye

Neyse ya

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,671
2,587
113
Besiktaş ciddi ciddi osimhen için teklifte bulunmuş.

Bir miktar para +holosko demiş.

Napoli 'de size verirsek Osimhen futbolu bırakır GS ye satmazsanız beni tek kurşunum var kafama sıkarım diyormuş 20 katlı binanın çatısında bekleyip GS olmazsa ben atlarım havada kafamada sıkarım.futbolu bırakırım sonrada demiş.😀😀😀

Galatasaraylilar kendini nimetten sanıyor bu asparagas haberlerle.

Suudiler yarın transferi duyurur bunlarda avucunu yalar.

karagalak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,069
3,799
113
Ya siz kulüplerin isleyisinide ablamaiyrousnuz
BJK son üç yılda sadece bonserfise verdiği paraya bak amatörde mi sponsoru bile bulamıyor başarı yok
GS 75 u havada karada verir bulurda karşılığında olur
Bu iş bulup vermeklede olmuyor limitlerinde var sadece para degil
Veremez dernek işleyişini bildiğim için diyorum bunu 20 milyar TL borç var nasıl verecek hangi sponsor 5 milyar TL verecek hangi havada karada havada karada olsa bu ülkede messide oynardı c.ronaldo da oynardı fenomen Ronaldo da

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,092
1,971
113
Veremez dernek işleyişini bildiğim için diyorum bunu 20 milyar TL borç var nasıl verecek hangi sponsor 5 milyar TL verecek hangi havada karada havada karada olsa bu ülkede messide oynardı c.ronaldo da oynardı fenomen Ronaldo da
Madem biliyorsun BJK sıfır başarı nerdeyse sıfır gelir son üç yılda 100 milyon Euro u aşan bedelleri nasıl verdi.
Dernek işini bilen az buçuk bilir nasıl işlediğini
Sermaye artırımı büyüme halka açılım vs. Çok kolay derneklerde
Çok rahat verir ki GS nin geliri net BJK nin 5-10 katıdır
Şahsi fikrim paradan değilde ben Türkiye de asıl sorunun maaş kısımlarında olduğunu dusunuyor
Haddinden fazla oldu bu maaş sklalari

karagalak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,069
3,799
113
Madem biliyorsun BJK sıfır başarı nerdeyse sıfır gelir son üç yılda 100 milyon Euro u aşan bedelleri nasıl verdi.
Dernek işini bilen az buçuk bilir nasıl işlediğini
Sermaye artırımı büyüme halka açılım vs. Çok kolay derneklerde
Çok rahat verir ki GS nin geliri net BJK nin 5-10 katıdır
Şahsi fikrim paradan değilde ben Türkiye de asıl sorunun maaş kısımlarında olduğunu dusunuyor
Haddinden fazla oldu bu maaş sklalari
İşte bende onu diyorum bak sermaye artırımı yapacak borsada kağıtlar 1 liranın altına düşecek güven kaybı olacak halka arzdan belkide sermaye artırımının 3-4 katı para kaybedecek 26 milyar TL borç bir sonraki yönetime kalacak Galatasaray ın geliri belli gideri belli maaşı hayvan gibi veriyolar kazandıkları para primler maaşların 10da 1ini ödemeye yetmez bu kadar para kim verir vermez kimse bak Bursa'ya 30 milyon dolar bulamıyor amatör kümeye kadar düştü 10-15 sene çok rahat sürünür gs anca toparlar o parayı

bahyettin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,439
686
113
İşte bende onu diyorum bak sermaye artırımı yapacak borsada kağıtlar 1 liranın altına düşecek güven kaybı olacak halka arzdan belkide sermaye artırımının 3-4 katı para kaybedecek 26 milyar TL borç bir sonraki yönetime kalacak Galatasaray ın geliri belli gideri belli maaşı hayvan gibi veriyolar kazandıkları para primler maaşların 10da 1ini ödemeye yetmez bu kadar para kim verir vermez kimse bak Bursa'ya 30 milyon dolar bulamıyor amatör kümeye kadar düştü 10-15 sene çok rahat sürünür gs anca toparlar o parayı
Kardeş bu ülkede en kolay iş 3 büyüklerin başkanı olmak adamlar sanki Monopoly parası gibi parayı oyunculara dağıtıp bonservis ödüyor ondan sonra gidiyor kulübün başından bir Allah'ın kulu da sormuyor hesabını

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,092
1,971
113
Dost Bursa ile GS birimi gs yılda 1 milyon forma satiyor
Stat gelirleri şampiyonlar ligi gelirleri oyuncu satışları sponsorluklar vs
Ki 75 in çoğunu sposnorlar veriyordur

Ama maaş olayları gerçekten çığrından çıktı 10-15 çok normal bakılır oldu 3-4 de hiç laf yok zaten bizim kulup böyle maaşlar vererek Avrupa ile yarışamaz

Bende diyroum bunun bir üst limiti olacak ancak genç ve yetenekli oyuncular gelecek Hollanda Belçika ligi misali öyle olursa belki bir süre sonra başarıda gelir

Şimdi GS BJK FB bu radde e karşıda yanına yaklaşan bir takım bir yokken böyle kalite mi olur?

Bana real Barça hikayesini anlatmayın tamam diğer takımlar çok daha zayıf onalra nazaran ama en kötü takimalri bile bizim Anadolu kulüpleri kadar değil belli standarti var
Ben şahsi fikrim GS nin alacağı yönünde sonuç ne olur bilmem yaşarsak goruruz

karagalak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,069
3,799
113
Dost Bursa ile GS birimi gs yılda 1 milyon forma satiyor
Stat gelirleri şampiyonlar ligi gelirleri oyuncu satışları sponsorluklar vs
Ki 75 in çoğunu sposnorlar veriyordur

Ama maaş olayları gerçekten çığrından çıktı 10-15 çok normal bakılır oldu 3-4 de hiç laf yok zaten bizim kulup böyle maaşlar vererek Avrupa ile yarışamaz

Bende diyroum bunun bir üst limiti olacak ancak genç ve yetenekli oyuncular gelecek Hollanda Belçika ligi misali öyle olursa belki bir süre sonra başarıda gelir

Şimdi GS BJK FB bu radde e karşıda yanına yaklaşan bir takım bir yokken böyle kalite mi olur?

Bana real Barça hikayesini anlatmayın tamam diğer takımlar çok daha zayıf onalra nazaran ama en kötü takimalri bile bizim Anadolu kulüpleri kadar değil belli standarti var
Ben şahsi fikrim GS nin alacağı yönünde sonuç ne olur bilmem yaşarsak goruruz
Dediğim gibi daha makul fiyatlara alma taraftarıydım ben trabzonsporluyum bu sene yaptığımız transferler çok çok iyi 2 milyona aldığımız malheiroyu nerdeyse 8e verdik borcumuz 0 belki dünyada finansal fair-playe uyan ilk kulüp olacaz eyüp saka gençleri Barcelona ile aynı ayarda bir takım gibi oynattı geleceği parlak tek kulüp trabzonspor gibi duruyor şuanda bu sene de bir süpriz bekliyorum.

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,092
1,971
113
Dediğim gibi daha makul fiyatlara alma taraftarıydım ben trabzonsporluyum bu sene yaptığımız transferler çok çok iyi 2 milyona aldığımız malheiroyu nerdeyse 8e verdik borcumuz 0 belki dünyada finansal fair-playe uyan ilk kulüp olacaz eyüp saka gençleri Barcelona ile aynı ayarda bir takım gibi oynattı geleceği parlak tek kulüp trabzonspor gibi duruyor şuanda bu sene de bir süpriz bekliyorum.
Trabzon u severim başarılı olsun isterim ama zor dost bu bütçelerle başa çıkmak cidden zor
GS nin 2000 de yaklasigi gibi alt yapıdan ciddi oyuncualr çıkması gerek
Okan Tugay Emre Suat Bülent Hakan Ünsal Hakan Şükür Ümit davala gibi isimlere baksana yanlarına kaliteli üç beş yabancı oldumi başarı zaten olacaktır
Bunun gibi bir takım kurmak gerek

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,092
1,971
113
Ama son olarka şunu soyleyecem İspanyol Meksika linfutvolcu keisnlikle almayacaksin
Zaten Türkiye'ye gelipde başarılı olan oyuncu yok gibi birşey

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,470
2,633
113
Şu işi gönül bağıyla yapan futbolcuları hiç anlamıyorum. Sonuçta bu profesyonel bir iş ve en fazla zaten 15 yıl falan top oynayabiliyorsun. Kim daha fazla veriyorsa ona gidersin. Zamanında Fernando Torres Liverpool'dan Chelsea'ye gittiğinde taraftarlar bana istediği kadar kızabilirler ama ailem için en iyi tercihi yaptım demişti