Gardasim Sara var ama bence Saranin son 6 aylik performansi baz alininca CL yi kaldiracagini dusunmuyorum belki Saneyi orada deneyebilir. Kanatlara alternatif var.On numara kim gs de suan dost peki gs nin iyi bir 10 numaraya çok ihtiyacı var suan
Daha anlasma olmamıs, dun ku haberlerin hepsi yalan. Okunmak ıcın yapılan yalan haberlerNe oldu imza bugün mü
Yok yok yanlislikla Cizre Spor a gitmişOsimhen, Çaykur Rizespor da diye bir haber okudum.Doğru mu?
Aynen 4+4 imza attı kadın tokluğuna oynayacakmisOsimhen, Çaykur Rizespor da diye bir haber okudum.Doğru mu?
Batman Petrol alırda cizre'nin Gücü yetmezYok yok yanlislikla Cizre Spor a gitmiş
Ömür boyu yetecek bedava çay,5 kilo hamsi ve Samet akaydın karsılığı diye okudum.Aynen 4+4 imza attı kadın tokluğuna oynayacakmis
HaniOsimhen imzalıyor gençler holi özel oran won......
Yok oyle bıseyOsimhen imzalıyor gençler holi özel oran won......
Aspor güvensiz bir kanal çokta önemsemeSon dakika a spor Galatasaray Napoli her konuda anlasti..........wonnnnnn
Yaw a haber, a spor bunlara inanmayın. Ulkeyı uyuta uyuta bu hale getırdılerSon dakika a spor Galatasaray Napoli her konuda anlasti..........wonnnnnn