Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Victor Osimhen, Galatasaray’da 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rinkushichi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
428
96
28
Ya inanmayın şu kuşlara Arkadaşlar. Bikaç güne kampta görürüz burdan dönmez rahat olun. Onlar yanık derdinler yanıyorlar 😅

Dadas30

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,964
605
113
Aldı bile her türlü anlaşmaya varıldı şimdi diğer takımlar naneyi yemedimi...

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,485
2,641
113
Şu Osimhen imzayı atsa da Holiden paramızı alsak. Benim için önce para gelir. Yemişim taraftarlığını. Bana ne katkısı var

smdd

Tanınmamış Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
713
383
63
gs nin batışını görecek bu gözler, bu paranın kaynağı nereden geliyor ispatlanınca görülecek herşey
vallahi papağan gibisiniz fener önüne gelene 15-20 verince sorgulayan yok, bjk önüne gelene 10-15 verince sorgulayan yok ama gs 2 transfer yapınca hemen yok akp yok feto. bi yürüyün gidin allah aşkına. ali koç iyi güdüyor sizi, müstehak

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,665
1,911
113
gs nin batışını görecek bu gözler, bu paranın kaynağı nereden geliyor ispatlanınca görülecek herşey
Bunlar Koç'un koyunlari gutmek için bulduğu argümanlar
Daha dün bankalar Birliğinden çıkmış
Faizleri sıfırlamis
100 milyon Euro bilet geliri
80 milyon sponsorluk geliri
50 milyon forma geliri elde etmiş
50 milyon minimum Avrupa'dan kazanacak takım 100 milyona da adam alır 200 milyona da
Siz şunu aciklayin hangi parayla yıllık 20 milyon Euro verebiliyor 30 milyona oyuncu alabiliyorsunuz
Biz seffafiz
Sizin ne olduğunuz belli degil

Yildiraygs87

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,220
2,992
113
Bunlar Koç'un koyunlari gutmek için bulduğu argümanlar
Daha dün bankalar Birliğinden çıkmış
Faizleri sıfırlamis
100 milyon Euro bilet geliri
80 milyon sponsorluk geliri
50 milyon forma geliri elde etmiş
50 milyon minimum Avrupa'dan kazanacak takım 100 milyona da adam alır 200 milyona da
Siz şunu aciklayin hangi parayla yıllık 20 milyon Euro verebiliyor 30 milyona oyuncu alabiliyorsunuz
Biz seffafiz
Sizin ne olduğunuz belli degil
Şu an kasada nakit 200 milyon € varmış keş

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,485
2,641
113
vallahi papağan gibisiniz fener önüne gelene 15-20 verince sorgulayan yok, bjk önüne gelene 10-15 verince sorgulayan yok ama gs 2 transfer yapınca hemen yok akp yok feto. bi yürüyün gidin allah aşkına. ali koç iyi güdüyor sizi, müstehak
Boş işler bunlar dostum. Taraftar binbir türlü cefakarlık yapıyor. Forma alıyor, bilet alıyor, maçlara gidiyor. Sonra oyuncular maç kaybedince aralarında sırıtarak şakalaşıyorlar. Hiçbirisinin umrunda değil taraftar falan zaten. Bari taraftarın önünde sırıtmasalar. Yalandan da olsa üzgün gibi davransalar bir müddet.

Hele bazı zeki insanların holiganlık derecesinde taraftarlık yapmasına hiç anlam veremiyorum

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,665
1,911
113
Boş işler bunlar dostum. Taraftar binbir türlü cefakarlık yapıyor. Forma alıyor, bilet alıyor, maçlara gidiyor. Sonra oyuncular maç kaybedince aralarında sırıtarak şakalaşıyorlar. Hiçbirisinin umrunda değil taraftar falan zaten. Bari taraftarın önünde sırıtmasalar. Yalandan da olsa üzgün gibi davransalar bir müddet.

Hele bazı zeki insanların holiganlık derecesinde taraftarlık yapmasına hiç anlam veremiyorum
Mutlu olmanın değeri olmaz
Gsliler mutlu diye şimdi diğer takım taraftarları böyle argümanlar söyleniyor.
İngilterede bile futbol transfer haberleri ülkede en çok konuşulan şeydir
Futbol bu dünyada önemli ve insanları mutlu eden şeydir
Senin takımın başarısız diye gsliler mutlu oluyor diye limon sıkmak icin saçma sapan konusuyorsunuz

Alcade

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,408
693
113
Dün dursun başkan açıkladı osi transferinde nasıl yol izledik hepsini anlata ağım dedi

Jeaxens

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,025
415
83
Neyini bekliyolar anlamıyorum altı üstü holiden 500 paprl çekeceğiz

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
108,307
82,221
113
Forum huzurunu kaçıracak her türlü söylem yasaktır..

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113
Zenginin malı yine züğürtlerin çenesini yoruyor 😆

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...