- 103,072
- 58,219
- 113
Holi 500 ozeli kazandi 😁
Abdulkerimle 3 lü defans defans güzel uyum sağlar. Hem Abdülkerim bi tik daha tecrübe kazanırsa ligin ortalarına doğru sistem tam oturur. Leminaya pek iş düşmez. Tolerans zaten ortalama merkezde her topu forvete indirir adam eksiltme vs leminada dikine oynarsa her maç en az 3 gol buluruzKanka topla hareketi çok iyi düşünsene Davinsonla yan yana hem lemina rahata erer
vermezler hemen benceHoli 500 ozeli kazandi 😁
galatasaray resmi acıkladıktan sonra gelir overmezler hemen bence
Barıştan kurtulmamız şart kanka ben kafamda eren-akanji-davinson- ?Abdulkerimle 3 lü defans defans güzel uyum sağlar. Hem Abdülkerim bi tik daha tecrübe kazanırsa ligin ortalarına doğru sistem tam oturur. Leminaya pek iş düşmez. Tolerans zaten ortalama merkezde her topu forvete indirir adam eksiltme vs leminada dikine oynarsa her maç en az 3 gol buluruz
Holi %10 Pay alacakmış etkinlikten. Osimhenin transferi için-80 milyon euro.. gsye
+500 bana 🤣
muhtemelen dostgalatasaray resmi acıkladıktan sonra gelir o
İnşallah napoliyle eşleşiriz ya şlde40 milyon pesin
35 taksit
5 bonus
satıştan %10 pay
2yıl italyaya satılmaz maddesi fabrizio atmış
Hahahahahhshshs la muğdat eren derdiyokla oynadıydık2 sene once cicaldau geldi diye seviniyorduk geldıgımız seviyeye bak amw
Ederson eren davinson akanji sağ bek sorunsalı lemia torreira sane barış yunus osimhen olabilir barışı kesip osi icardi yapabilirBarıştan kurtulmamız şart kanka ben kafamda eren-akanji-davinson- ?
Lemina torreira
Sane sara ?
Osi diye düşündüm
Osi icardi forvet.Barıştan kurtulmamız şart kanka ben kafamda eren-akanji-davinson- ?
Lemina torreira
Sane sara ?
Osi diye düşündüm
okana hıc guvenmıyorum ya buyuk takımlara karsı oynuyorda sistem takımı gorunce domalıyoİnşallah napoliyle eşleşiriz ya şlde
3-5-2 şekli diyorsun kanka baksana şu takıma ya parıldıyor abi defans zaten söz yok. Forvette İcardi Osi var bu nasıl bi kalite. Sara ve yunus ligin ortasındaki formlarına dönerlerse varya… uffff 🔥Osi icardi forvet.
Yunus Salai kanat
Sane toreira lemina orta
Abdu akanji davinson defans on numara
Şu kadro her sistemde oynar. Yedektekiler bile ateş ediyor, morata eren barış3-5-2 şekli diyorsun kanka baksana şu takıma ya parıldıyor abi defans zaten söz yok. Forvette İcardi Osi var bu nasıl bi kalite. Sara ve yunus ligin ortasındaki formlarına dönerlerse varya… uffff 🔥
Okan kendine geldi bu sene o sorumluluğu taşıyacaktırokana hıc guvenmıyorum ya buyuk takımlara karsı oynuyorda sistem takımı gorunce domalıyo