- 9,265
- 3,184
- 113
inş dostOkan kendine geldi bu sene o sorumluluğu taşıyacaktır
inş dostOkan kendine geldi bu sene o sorumluluğu taşıyacaktır
bu hafta içi kesin teminat işini halletmeye calısıyorlar
yok biliyorum doğru da o gün saglam kaynaktan gün icinde uçağa binip gelecek 19.05 açıklanacak diyordu da ondan 😅Suan doğru haber ama 1 2 gune aciklanir
İyi bir kalecide gelse clde ceyrek finali görür takımOsi icardi forvet.
Yunus Salai kanat
Sane toreira lemina orta
Abdu akanji davinson defans on numara
Benide kandirdi baskan koyu gsli diye baskan fenerli çıktı doğru bir infosu bile yok o zatin puahayok biliyorum doğru da o gün saglam kaynaktan gün icinde uçağa binip gelecek 19.05 açıklanacak diyordu da ondan 😅
Ulan kaşar napoli başkan fırıldaksa ne yapalım senin gibi heryeri oynuyoryok biliyorum doğru da o gün saglam kaynaktan gün icinde uçağa binip gelecek 19.05 açıklanacak diyordu da ondan 😅
Ben de Galatasaraylıyım İlhan Mansız'dan dolayı beni de BJK'li sanıyorlar ama çaktırmıyorum BJK'li gibi cevap yazıyorumDost ben seni Beşiktaşlı sanıyordum çok büyük hayal kırıklığı oldu benim için![]()
İyi trollersin milleti dost ahahhaBen de Galatasaraylıyım İlhan Mansız'dan dolayı beni de BJK'li sanıyorlar ama çaktırmıyorum BJK'li gibi cevap yazıyorum![]()
Vay i.mansızBen de Galatasaraylıyım İlhan Mansız'dan dolayı beni de BJK'li sanıyorlar ama çaktırmıyorum BJK'li gibi cevap yazıyorum![]()
Hadi aldın yine paraları abi iyisin 😅Holi 500 ozeli kazandi 😁
Sen almadinmiHadi aldın yine paraları abi iyisin 😅
Aldım reisim kaçmazdı😅 bugünkü 1000 oranı da almışsındır umarımSen almadinmi
Alamadim valla bro bi sifre gelmedi binarkadasin attigi para gelmedi olmadi bi turlu en sonunda para geldi ozeli kaptmisardi sigara alirdik iyi olurduAldım reisim kaçmazdı😅 bugünkü 1000 oranı da almışsındır umarım
ulan ahraz öglen uçağıyla geliyor akşama burda falan diye mabadından sallıyorsun ondan sonra suçu napoli başkanına atıyorsun. sen mabadından konu açıp yarın osimhen açıklanıyor dediğinde ne demişiz bak bakayım.Ulan kaşar napoli başkan fırıldaksa ne yapalım senin gibi heryeri oynuyor
kardeş resmi açıklama gelmeden özel oran sonuçlanır mı senceHoligan özel oran ne oldu