Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Victor Osimhen, Galatasaray’da 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,671
2,587
113
Yalan haber
Çünkü Suudi Arabistan dan son anda 80 milyon Euro nakit teklif geldi Napoli orayla anlaştı.Ben holigan özel oran için GS almasini bekliyordum ama kaybettik.

mercan34

SİNCE 1984
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,034
362
83
Hayırlı uğurlu olsun diyelim, fenerli olarak ülkemize yakışır futbolumuza katma değer katar umarım

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,179
4,236
113
Hayırlı olsun Galatasaray çok istediniz aldınız bizde ne kadar cer çöp varsa toplayalım inmobille Abraham seneyede para verir üste bunu kovariz lacazeti alırız 3 golcuye osimhen parası ediyor zatten amk

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,265
2,050
113
Dost ben seni Beşiktaşlı sanıyordum çok büyük hayal kırıklığı oldu benim için :)
Ben de Galatasaraylıyım İlhan Mansız'dan dolayı beni de BJK'li sanıyorlar ama çaktırmıyorum BJK'li gibi cevap yazıyorum :D

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,143
6,622
113
Hangi sponsor sitemiz gsye sponsor acaba, etkinlik ypsa bari:):)

fkartal1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,000
2,825
113
Bu devirde tarikatçı olacaksın sırtın yere gelmez küme düşmez ve istediğin paraları harcarsın herkese iyi uykular

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,161
13,020
113
Ulan kaşar napoli başkan fırıldaksa ne yapalım senin gibi heryeri oynuyor
ulan ahraz öglen uçağıyla geliyor akşama burda falan diye mabadından sallıyorsun ondan sonra suçu napoli başkanına atıyorsun. sen mabadından konu açıp yarın osimhen açıklanıyor dediğinde ne demişiz bak bakayım.

fabrizio romano'lar yağız sabuncuoğlu ertan süzgün gibi transfer haberlerinin pirleri hatta arkadaşı buchi laba bile senin dediğini diyemiyor ama bu ahraz bilgi aldığını falan düşünüüyor. herkese yarın burada öğlen ucagıyla yazmışsın konuda patlamışsın hala üste çıkmaya çalışıyorsun zekasız lavuk seni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...