- 15,861
- 4,535
- 113
Sarı kırmızılılar, Osimhen için Napoli’ye 40 milyon euro peşin, kalan 35 milyon euro’luk kısmı ise 2026’ya kadar ödeyecek. 5 milyon euro bonus ve %10’luk sonraki satış payı da anlaşmada yer alıyor. (Alfredo Pedulla)
Kârda %10 demiştik ama kabul etmediler sanırım onuSarı kırmızılılar, Osimhen için Napoli’ye 40 milyon euro peşin, kalan 35 milyon euro’luk kısmı ise 2026’ya kadar ödeyecek. 5 milyon euro bonus ve %10’luk sonraki satış payı da anlaşmada yer alıyor. (Alfredo Pedulla)
monaconun sağ bekini koklatmazlar bize 30milyon euro istiyorlarKârda %10 demiştik ama kabul etmediler sanırım onu
manuel Akanji ve edersonu da çekersek süper olur
Sağ beke Monaconun sağ beki düşünülüyor harbi sağlam atletik oyuncu
Dost ben seni Beşiktaşlı sanıyordum çok büyük hayal kırıklığı oldu benim içinKârda %10 demiştik ama kabul etmediler sanırım onu
Kanka burası Galatasaray her şey mümkünmonaconun sağ bekini koklatmazlar bize 30milyon euro istiyorlar
Akanji oyununu sevdiğim harika bir defansKârda %10 demiştik ama kabul etmediler sanırım onu
Beşiktaş’ı da severiz kral öyle aşırı fanatik değilim kendi takımımı severim diğer takımlara da bok atmamDost ben seni Beşiktaşlı sanıyordum çok büyük hayal kırıklığı oldu benim için![]()
dogru diyorsunda birazda gercekci bakmak lazımKanka burası Galatasaray her şey mümkün
Kanka topla hareketi çok iyi düşünsene Davinsonla yan yana hem lemina rahata ererAkanji oyununu sevdiğim harika bir defans
Salı günü geliyor kesinleşti
Aynı gemideyiz kral tartışmayalım ♥💛yav olm sen hala ne yüzle yazıyon 1 hafta önce açıklanacaktı sana kalsa.
bu hafta içi kesin teminat işini halletmeye calısıyorlaryav olm sen hala ne yüzle yazıyon 1 hafta önce açıklanacaktı sana kalsa.
Suan doğru haber ama 1 2 gune aciklaniryav olm sen hala ne yüzle yazıyon 1 hafta önce açıklanacaktı sana kalsa.
şuan vermez birkaç gün sonra benceOnu bunu bırakında holi bizim 500 leri ne zaman verir?